Kemiläiselle FLESH ROXONille levytysdiili Stupido recordsin kanssa

FleshRoxon2Psykobillyn 2010-luvulle tuoneen Flesh Roxonin uutta albumia on alettu jo työstämään ja bändi lähtee studioon tammikuun alussa.

Bändin toinen kokopitkä levy äänitetään Tampereella The Brains-yhtyeestäkin tutun Rene De La Muerten kanssa. Hän äänitti ja tuotti myös Flesh Roxonin debyyttialbumin Flesh To The Bone.

Muitakin kiinnostuneita julkaisijoita Flesh Roxonille, oli mutta Roxonit päätyivät Stupidoon, koska labelin henkinen punkrock -meininki kiehtoi kovasti

– Odotamme innolla, mitä yhteistyön solmiminen tuokin tullessaan. Ja tietysti ennen kaikkea odotamme nauhoitusten alkamista ja tiivistä työskentelyä Renen kanssa studiossa, sanoo Roxonien laulaja-kitaristi Nicky Rothén, joka nähdään muuten soolokeikalla Kemin ChillOutin Halloween-bileissä 31.10.

Bändissä on tapahtunut muutoksia sitten ensimmäisen levyn. Basisti vaihtui, mukaan Nicky Rothénin ja Petri Torkellin oheen saatiin myöskin kemiläislähtöinen raudanluja vahvistus, sähköbasisti Jouni Vaara aka  Johnny Danger.

Fleah Roxon on kiertänyt todella paljon kuluneen vuoden aikana tehden non 80 keikkaa. Mukaan lukeutuu minikiertue Euroopassa sekä Pohjois-Amerikan kiertue keväällä.

Loppuvuodesta Flesh Roxon tekee enää viisi keikkaa, jonka jälkeen keskittyy täysin levyntekoprosessiin. Yksi keikoista on itsenäisyyspäivänä 6.12 Kemin Lecafestissä, jossa esiintyvät myös Terveet Kädet, Epäjärkkärit, Multi Climex ja Quake The Earth.

Vuosi 2015 tulee olemaan kiireistä aikaa Flesh Roxonille ja kiertueet lähtevät käyntiin jo keväällä, jolloin bändi matkaa Euroopan kiertueelle. Kesä keikkaillaan erilaisissa tapahtumissa ja klubeilla ympäri Suomea. Myöhemmin loppuvuodesta bändi kiertää jälleen Pohjois-Amerikassa: Kanadassa ja Yhdysvalloissa.