Kemijärven YÖTTÖMIEN ÖIDEN oheisohjelmassa lisää lappilaisväriä

Kemijärven Yöttömät Yöt tuli viime vuonna  Iskelmätulet-festivaalin paikalle. Tapahtuman vetovastuun otti helsinkiläisyritys Eastway, jonka ensimmäinen festivaali  keräsi  heti yli 10 000 kävijää.

Yöttömiä Öitä juhlitaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna  ja tämän kesän suurimpana vetonaulana on hittiyhtye Boney M, mutta Kemijärvellä nähdään myös ilahduttavan paljon lappilaisväriä; takuuvarmat yleisömangneetit Souvarit ja ensi kauden Vain Elämää-ohjelmassa esiintyvä Antti Tuisku Rovaniemeltä ja merilappilaisjuuristaan tunnetut Jukka Poika, Laura Voutilainen ja Jari Sillanpää. Muita varmistuneita ovat Maija Vilkkumaa, Jonne Aaron,  Juha Tapio, Katri Helena ja Arttu Wiskari.

Lisäksi festivaaleilla on ilmaista oheisohjelmaa, jossa esiintyy tunnettujakin pohjoisen nimiä, muun muassa torstaina  2.7. (18.00 – 21.00) kemijärveläislähtöinen  Jore Marjaranta, perjantaina 3.7. (12.00 – 15.00) ensimmäinen tangokuningas Kauko Simonen Rovaniemeltä ja inarinsaamelainen räppäri Amoc ja lauantaina  4.7. (11.00 – 14.00) x-Souvari Jukka Lampela ja saamelaisten Euroviisu-voittaja Aila Duo.