Kemijärven Iskelmätulien liput nyt myynnissä

TUURE KILPELÄINEN

Kemijärven matkailu sai upean lisän tapahtumatarjontaansa, kun viime kesänä  järjestettiin ensimmäinen Iskelmätulet -festivaali.

Heti ensimmäinen tapahtuma osoittautui menestyksekkääsi kun peräti 8000 tapahtumakävijää nautti suomalaisen musiikin iloista yöttömässä yössä. Tänä vuonna iskelmä soi 4.-6. heinäkuuta Ahvensalmen kentällä.

– Menestyksen myötä laajensimme tapahtuman kolmipäiväiseksi ja entistä kirjavammaksi tarjonnaltaan, tapahtuman tuottaja Jari Kaipiainen kertoo.

DANNY

Viime vuoden tapaan suomalaisten musiikkilegendojen juhlakonsertteja on tapahtumassa useampi. Musiikkineuvos Danny juhlistaa lavalla 70. ikävuottaan ja  aivan musiikkitaivaan kärkeen palannut Katri Helena puolestaan 50 vuotta jatkunutta uraansa.

Tangokuningas Sebastian Ahlgren poikansa Tinon, vaimonsa Anrin ja kollegansa Kauko Simosen kanssa esiintyvät 20-vuotisjuhlakonsertissa.

KAUKO SIMONEN

– Viime vuosien palkituin uusi artisti Tuure Kilpeläinen puolestaan kruunaa lauantai-illan omalla keikallaan. Pop-kansan sydämiin iskevät varmasti lisäksi uutta musiikkia julkaisseet Anna Puu ja Antti Tuisku, tapahtuman mediapäällikkö Aki Karjalainen uskoo.

Katri Helenan lisäksi huippusuositusta Vain elämää -televisiosarjasta festivaalin ohjelmassa nähdään myös Neumannin Dingo-yhtye.

ANNA PUU

Nostalgiaa ei voi olla tunnelmoimatta myöskään Vicky Rostin, Freemanin ja muiden Menneisyyden Vankien kokoonpanoon kuuluvien noustessa päälavalle lauantaina.

Muita Iskelmätulien esiintyjiä ovat myös Pasi Kaunisto, Lasse Liemola, Eki Jantunen, Jarkko Honkanen, Undercover, Jari K & SiipiVeikot, Heikki Koskelo sekä Mikko Tapio ja Karri Salo.

Kunnon musiikkitapahtuman tapaan myös Iskelmätulet saa nyt oman laulukilpailun.

– Pohjolan Tähteä etsitään alkukarsinnoissa  kevään ja alkukesän ajan. Kilpailu huipentuu festivaaliviikonloppuun, mediapäällikkö Aki kertoo.

Karsintoja pohjoisessa on muun muassa 23.3 Iin Iisakissa, 6.4 Oijärven Sampolassa, 13.4 Arpelan Laren baarissa ja 8.6 Kemijärven Mestarin Kievarissa. (lähde:www.radiokajaus.fi)

LIPUT MYYNNISSÄ osoitteessa  http://www.iskelmatulet.com/index.php/liput