Kauko Röyhkä & Nartulta livealbumi syyskuussa
royhka_nettiin_0

Kauko Röyhkä & Narttu (kuva:Nauska)

Kauko Röyhkä & Narttu oli kymmenvuotisen taipaleensa aikana kovan livebändin maineessa, muttei silti tehnyt kunnollista konserttitallennetta. Nyt sekin asia on korjattu.

Svart Records julkaisee Nartun viime syksyn paluukeikoilta koostetun, erittäin korkeatasoisen livealbumin CD:nä, tuplavinyylinä ja diginä. Kaikki viimevuotiset keikat nauhoitettiin, ja tuottajana toimineen kitaristi Tommi Vikstenin johdolla niistä kerättiin olennaisin ydinmehu tehokkaaksi 80-minuuttiseksi paketiksi, joka toimii sekä klassisena livealbumina että mainiona läpileikkauksena Nartun tuotannosta.

Pois valoista – live 2012 julkaistaan 8. syyskuuta. Rajoitettu ensipainos sisältää lisäksi bonuskappaleet Maa on voimaa ja Preerian kuu. Ensimaistiaisena albumilta julkaistaan nimikappaleesta Pois valoista tehty musiikkivideo, jonka on toteuttanut Olli Hurskainen.

Albumilla mukana ovat useimmat yhtyeen klassikkobiiseistä ja muutamia vähemmän tunnettuja helmiä. Bändissä ovat Kaukon lisäksi mukana Tommi Viksten (kitara), Jarmo Heikkinen (kitara), Heikki Tikka (rummut), Mats Huldén (basso) ja Pekka Gröhn (koskettimet).

Kauko Röyhkä & Narttu: Pois valoista CD

1. Pois valoista

2. Nivelet

3. Lauralle

4. Majavalakki

5. Mieluummin vanha kuin aikuinen

6. Kotikaupunkini

7. Laulujen nainen

8. Kovat pojat

9. Crescendo

10. Mainostaulujen taakse

11. Ihmelapsen viimeiset hetket

12. Talo meren rannalla

13. Ruosteinen kuu

14. Kaukana

15. Korsikalainen

16. Paha maa

17. Ennen olin kokonaan toinen

18. Sukellan taivaalle

19. Onnellinen laiva

20. Pikku enkeli