KATSO UUSI VIDEO: Suursuosikki ISAC ELLIOT helmikuussa ensi kertaa Lappiin

Teinitähti Robin aiheutti pohjoisessa viime kesän keikoillaan hysteriaa ja  sai viime sunnuntaina viimeisetkin pohjoisen poromiehet puolelleen tulkitsemalla  Lapin kesän Vesa-Matti Loirin tv-ohjelmassa.

Mutta miten yleisö ottaa vastaan toisen teinisensaation, englanniksi laulavan Isac Elliotin, joka esiintyy Levillä 25.2  ja Ylläksellä 26.2.

Lappiin Isac saapuu Snow Edition-painoksella kiertueestaan Save A Girl Tour , joka viime vuoden lopulla sai fanit sekaisin ja kriitikot polvilleen Suomen lisäksi myös Virossa, Ruotsissa ja Norjassa. Isac oli myös Norjan historian nuorin artisti, joka on myynyt Oslossa sijaitsevan Spektrum-areenan loppuun.

Viime vuonna Vuoden Tulokas Emman ja Vuoden Innovaattori –palkinnon voittanut Isac on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa: Vuoden Artisti, Vuoden Miessolisti, Vuoden Popalbumi ja Vuoden Musiikkivideo.

Suomen lahjakkaisiimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva, Cantores Minores-kasvatti, Isac Elliot on myynyt kultaa marraskuussa 2014 julkaistulla albumilla Follow Me ja platinaa debyytillään Wake Up World. Ainoana suomalaisena artistina Isac on voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n jakaman Best Finnish Act –palkinnon, päässyt arvostetun Billboard-lehden tulevaisuuden tähtiä ennakoivalle Next Big Sound -listalle, tehnyt suomalaista elokuvahistoriaa dokumenttielokuvallaan Dream Big: The Movie sekä ollut Aku Ankka –lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa.

Myös Isacin sosiaalisen median luvut ovat omaa luokkaansa. Hän on kerännyt yli 31 miljoonaa striimiä Spotifyyn, yli 17 miljoonaa katselukertaa YouTubeen, 241 tuhatta seuraajaa Instagramiin, 129 tuhatta seuraajaa Facebookkiin ja 65 tuhatta seuraajaa Twitteriin.

isacjoonas

Roilainen Joonas ja Isac

 Arkisto-linkki:  Joonas Angeria uuden teinisensaation takana