Katso LTW-vieraan Hardcore Superstarin uusi video!

Hardcore Superstar esiintyy Tornion Umpitunnelissa 9.2. Lapland Tattoo Weekend-tapahtumassa

Hardcore Superstar julkaisee uuden albumin C’mon Take On Me 1. maaliskuuta, ja tällä kertaa albumin on miksannut alan legenda Randy Staub. 

Randy Staubia pidetään yhtenä maailman parhaista miksaajista , ja hän on miksannut menestysalbumeita kuten Metallican The Black Album” ja Mötley Crüen Dr. Feelgood”. Albumilta on julkaistu jo ensimmäinen radiosingle One More Minute.

Kultaa ja platinaa myyneet levyt, lukemattomat listaykköset ja seitsemän maailmankiertuetta ovat luoneet perustan Göteborgista kotoisin oleva hardrock-yhtye Hardcore Superstarin maailmanlaajuiselle menestykselle.

Vuonna 2010 Hardcore Superstar julkaisi kuudennen albuminsa Split Your Lip, joka sai huippuarvosteluja yhtyeen kotimaassa Ruotsissa. Expressen antoi 4/5, Helsingborgs Dagblad 4/5, Arbetarbladet 5/5 ja Sweden Rock Magazinen toimittajaäänestyksessä levy päätyi ensimmäiselle sijalle.

Ensimmäinen single Moonshine myi platinaa ja siitä tuli suuri radiosuosikki. Vuosi tämän jälkeen Hardcore Superstar julkaisi kokoelmalevyn  The Party Ain’t Over ’Til We Say So.

Yhtyeellä on vankka fanikunta myös Suomessa. Useita loppuunmyytyjä keikkoja ympäri maata heittänyt bändi esiintyi viime kesänä Suomessa Sonispherssä sekä lämmitteli Mötley Crüeta Kaisaniemessä.