Katso video: HURRIGANES-kitaristi rokkaa isolla sydämellä

MUUALTA Hurriganesin perustajajäsen Ile Kallio palaa rock’n’rollin pariin uudella Ile Kallio Big Rock Band-kokoonpanollaan. Kahdeksanhenkisen bändin alkuvoimaista bluesrockia sisältävä debyyttialbumi Shook Up julkaistaan 20. maaliskuuta. Ensipuraisu levyltä saadaan tammikuun 23. päivä, samannimisen singlen ja videon myötä.

Huippumuusikoiden tähdittämä rykmentti sai alkunsa keväällä 2013 ja on siitä lähtien todistanut toimivuutensa keikoilla pitkin Suomea.

Rumpali Okko Laru ja laulaja Patrik Eriksson soittivat Ilelle ja sanoivat, että sun pitää panna kunnon rokkibändi pystyyn ja siihen pitää saada kunnon torvisektio! Vaatimus oli senverran kova, että järjestettiin istunto. Sen seurauksena syntyi poppoo  Ile Kallio Rock Big Band.

Live-energia on kaiken ydin, siitä yhtye ei tingi. Ilen bändissä vaikuttaa alan luottomiehiä, Okon ja ruotsalaisen Patrikin lisäksi, muun muassa basisti Masa Maijanen ja kosketinsoittaja Puke Kataja. Panu Syrjäsen luotsaama torvisektio tuo musiikkiin tanakkaa lisävoimaa.

Bändi keikkailee vuoden aikana eri puolilla Suomea ja juhlii levynjulkaisuaan Helsingin Tavastialla 11. huhtikuuta. Toistaiseksi pohjoisin keikka yhtyeen kalenterissa on 9.7. Oulun Rotuaari Piknik, mutta toivottavassti ryhmää kuullaan jo keväthangilla, sillä tämä musahan on kuin tehty tunturibiletykseen.

ILE KALLIO BIG ROCK BAND: Ile Kallio, kitara, Patrik Eriksson, laulu, Okko Laru, rummut, Masa Maijanen, basso, Puke Kataja, koskettimet, Panu Syrjänen, tenorisaksofoni, Mikko Koponen, trumpetti & Markus Holkko, baritonisaksofoni

Lue Helsingin Sanomien juttu tästä: http://www.hs.fi/paivanlehti/23012015/kulttuuri/Kallio+on+taas+rock++Hurriganesin+alkuper%C3%A4inen+kitaristi+perusti+ensimm%C3%A4isen+rockyhtyeens%C3%A4+30+vuoteen/a1421902962195