KATRI HELENA odottaa juhlallista konserttia Torniossa

KatriHelenaTornion Torandassa itsenäisyyspäivän aattona, perjantaina 5. joulukuuta konsertoivan Katri Helenan viime kuukaudet ovat sujuneet sopivan kiireissä merkeissä.

– Yli puolet tämän syyskauden konserteista on jo tehty. Ilo siitä, että kuulijat ovat pitäneet kuulemastaan, on nyt päällimmäisin tunteeni, Katri Helena kertaa.

Katri Helena odottaa Torandan konserttia suurella mielenkiinnolla.

– Tietenkin odotan näkeväni Tornion uuden konserttipaikan, Torandan. Toivon sinne paljon yleisöä viihtymään ja saamaan voimia joulunvalmisteluaikaan, Katri Helena toivoo.

Rakastetulle artistille on ehtinyt kertyä vuosikymmenten saatossa lukuisia esiintymiskertoja Torniosta, josta Katri Helenalla on pelkästään myönteisiä kokemuksia.

– Esiinnyin Torniossa viimeksi toissavuonna kesäfestareilla. Kaikki esiintyjät haluavat tulla pohjoiseen, koska ihmiset ovat todella mukavia! Minulla on Tornioon myös erityinen yhteys, sillä siellä asuu arkistonhoitajani Anneli. Hän on koonnut jo parisenkymmentä isoa arkistokansiota vuosikymmenien aikana ilmestyneistä lehtijutuista. Niiden perusteella muun muassa kirjoitettiin Katri Helena -musikaali Helsingin kaupunginteatteriin kolmisen vuotta sitten, Katri Helena kertoo.

Katri Helena lupaa, että Torandassa kuullaan laaja kattaus niin vanhaa kuin uuttakin tuotantoa. Tornion jälkeen hän esiintyy vielä seuraavana iltana Pellossa.

– Laulan tietenkin paljon menneiden vuosien suosikkilauluja ja sellaisia toivottuja kappaleita, joita ei ole kuultu moniin vuosiin. Taivaan tie -levyn tuottaja Ville Riippa johtaa orkesteria, jonka uusi kokoonpano yhdistää vanhat ja uudet laulut kauniiksi kokonaisuudeksi, Katri Helena lupaa.

Itsenäisyyspäivä merkitsee Katri Helenalle henkilökohtaisesti erittäin paljon.

– Isäni oli sodassa ja äiti palveli sotilasompelimossa. Olen kiitollinen vapaasta Suomesta niin heille kuin kaikille Suomen itsenäisyyden puolesta taistelleille! Lämpimästi tervetuloa 5. joulukuuta Torandaan, Katri Helena toivottaa.

Jokaisesta konserttiin myydystä lipusta osoitetaan kuusi euroa hyväntekeväisyyteen. Katri Helenan konsertin jälkeen ilta jatkuu tanssiaisilla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Itsenäisyyttä kunnioittaen Meri-Lapissa ja Toranda Events.

OHJELMA

18.30 Ovet aukeavat konserttilipun ostaneille

19.30 Kamarikuoro Arios, Melodonnat sekä Tornion mieskuoro

20.00 Katri Helena

22.30 Torandan juhlat jatkuvat tanssiaisilla Virpi Piipon ja Elixirin tahtiin

Liput Show 45 euroa, Tiketistä / puh. 0600 1 1616, K-Supermarket Ykkönen, K-Citymarket Kemi, info-piste

Juhlaillallinen: 17.30-19.30 Uitto-salissa, varaukset:  info@torandaevents.com /puh. +35840658381