KALLE JUSSILA lupaa lauluyhtye ADION seurassa hienoja iltoja Tornioon
adio

Lauluyhtye ADIO, keskellä Kalle Jussila.

Viime kesänä tangomarkkinoiden finaalissa toiseksi sijoittunut Kalle Jussila elää uransa kulta-aikaa, sillä mies painaa ympäri Suomea kymmenen keikan kuukausitahdilla.

– Kansa tuntuu löytäneen minut. Ensi kesänkin viikonloput on jo pitkälti myyty, mutta huhtikuussa on vielä tilaa, mies sanoo.

Pohjoisessa Jussila on ajankohtainen lauluyhtye ADIOn ansiosta. Tornion Torandassa kahtena iltana 20.-21. marraskuuta esiintyvässä Adiossa ovat Jussilan lisäksi mukana tämän vuoden Tangomarkkinoilta tutut Markku Ketola, Benjamin Enroth, Rami Rafael sekä Jere Vilkkinen. Säestyksestä huolehtii pianisti Ari Nylund.

– Luvassa on popahtavaa ja vanhempaa ohjelmistoa. Yhtyeen tekee mielenkiintoiseksi se, että kaikilla laulajilla on soundillisesti erityyliset äänet, Jussila kertoo.

Sympaattisen mäntsäläläisen elämästä ei ole puuttunut dramatiikka, sillä vakava työtapaturma vei hänet pari vuotta sitten sängynpohjalle. Samalla katosi työura. Pelastavaksi tekijäksi nousi musiikki, joka kantaa Jussilaa suosion aallonharjalla.

– Menestys tekee nöyräksi. Kokemuksesta tiedän, ettei mikään ole elämässä itsestään selvää.

Dramaattinen oli myös kesäinen Seinäjoen finaali, sillä koko tangokansa ei sulattanut Aki Samulin voittoa.

– Kisan jälkeen tunnelma oli kuuma, ja tuomaristo joutui tangokadulla yleisön maalitauluksi. Onneksi ylilyönneiltä vältyttiin, Kalle Jussila muistaa.

https://www.youtube.com/watch?v=dm6BVgqMEyQ

Lauluyhtye Adio Torandassa 20.-21.11.2015

Hinta 39 euroa.

Sisältää joulupöydän ja ohjelmamaksun sekä tanssilipun jatkoille The Steelsin tahtiin.

Ohjelma:

18.30 Portit aukeavat

19.00 Jouluinen noutopöytä tarjolla

21.00 Show time

22.30-n.24 The Steels  tanssittaa

01.30 Portit sulkeutuvat