Kaikki pitkänäperjantaina YLLÄKSELLE laulamaan hullun asian puolesta!
HullunLaulu2

”Hullun Laulu kertoo meistä tavallisista ihmisistä. Jokainen meistä on Laulun ja Naurun arvoinen. Samaa Hullua elämää elellään. Kellä kivistää mitäkin paikkaa.” (Yöväenliike)

Koko kansan rakastama laulaja-lauluntekijä  Juha Tapio sävelsi ja sanoitti Hullun laulun. Sen  maailman ensi-esitys  on Äkäslompolossa pitkänäperjantaina 18.4. klo 17.00.

Hullun laulu on Ylläksen puuhamiesten Sampo Kaulasen ja Reijo Angerian liikkeelle polkaisema hyväntekeväisyyshanke mielenterveystyön hyväksi ja tavoitteena on saada koko Suomi laulamaan Hullun laulua.

– Kuulin  laulun  ensimmäistä kertaa viime keskiviikkona ja voi että oli upea. Tästä projektista olen todella ylpeä ja siitä, että on noin huippu lauluntekijä mukana! Mahtia! Tulkaa kaikki pitkänäperjantaina mukaan ja laulamma se yhessä! Tästä tullee HITTI!!!,  Sampo hehkuttaa.

Hullun laulun premiääriin  toivotaan siis hullun paljon väkeä laulamaan. Tavoitteena on Suomen suurin kuoro. Marika Salmisen johtama Viihdekuoro Vasitella  laulaa pohjia ja opastaa ihmiset alkuun.

Paljon muutakin hullun hauskaa on ohjelmassa klo 12-17, joten kuuntelemaan, katselemaan ja maistelemaankin voi tulla. Seremoniamestarina toimii Suomen pisin näyttelijä-rumpali Jussi Lampi.

Myöhemmin illalla Jussi esiintyy myös Yöväen Iltamissa klo 22.00 alkaen ravintola Towerissa yhdessä Timo Rautiaisen ja Antti Reinin kanssa. Jälkimmäinen Vares-näyttelijä on muuten aikamoinen kitaristi. Hän saa ihmiset tanssimaan hullun lailla kuten tässä Juankoski-videossa.