Kaikki laulamaan OLAVI VIRTAA Lapin Radioon!

OlaviVirta100vuottaTaas se alkaa, se armoton  taistelu Seinäjoen Tangomarkkinoiden kuninkaan ja kuningattaren kruunusta.

Kaikki  lappilaiset ovat tervetulleita antamaan ääninäytteensä Lapin Radion studioon (Jorma Eton tie 8) keskiviikkona 25.3 klo 12-17. 

Tänä vuonna lauletaan Olavi Virran lauluja, sillä suomalaisen kevyen musiikin suurimman äänen syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna, tarkemmin 27. helmikuuta 100 vuotta.

Ylen maakuntaradiot ja alueuutiset ovat jälleen vahvasti mukana tangolaulukilpailussa ja Ylen eri kanavien kautta voidaan kuulla kilpailijoiden suorituksia ja haastatteluja.

Maakuntastudiolla karsintasuorituksensa antava kilpailija saa automaattisesti ilmaisen sisäänpääsyn Tangokadulle ja Kisa-Areenan juhlakonserttiin perjantaina 10. heinäkuuta.

Virta-teema näkyy ja kuuluu Seinäjoen Tangomarkkinoilla laajasti. Kisa-Areenan Legendaarinen Olavi Virta -juhlakonsertin lisäksi Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museon tiloihin avataan Olavi Virta -näyttely. Esillä on Virran jäämistöä muun muassa valokuva- ja leikekirjoja, henkilökohtaisia muistiinpanoja ja soittimia. Mukana on myös yli 500 hänen levyään.

Kun näyttely päättyy  lokakuussa Seinäjoella, Olavi Virta- vuosi huipentuu   marraskuussa Sinitaivas-konserttikiertueeseen, jossa esiintyvät muun muassa vuoden 2015 uudet kuninkaalliset.

Lisätietoa Tangolaulukilpaan osallistumisesta: http://www.tangomarkkinat.fi/tangolaulukilpailu.html