Jyväjemmarit STEVE`n`SEAGULLS koukkaa Lapin kautta jättifestivaaleille

Stevenseagulls

Kovassa kansainvälisessä nosteessa oleva jyväskyläläinen Steve`n`Seagulls esiintyy ensi kesänä ulkomailla muun muassa isoilla festivaaleilla  Sweden Rockissa ja Wacken Open Airissä.

Heinähattumeiningillä ja red neck-hengessä tuttuja rock- ja metallihittejä esittävä yhtye löi kunnolla läpi AC/DC-coverilla Thunderstruck, jonka youtube-videoa on katsottu alle vuodessa  jo 11 miljoonaa kertaa.  Sitä edelsi versio Iron Maidenin The Trooperista, jota sitäkin on ihasteltu  lähes neljä miljoonaa kertaa.

Lyhyen ajan sisällä yhtye on saanut yhteydenottoja ympäri maailman. Muun muassa Latvia, Norja, Saksa, Englanti ja Viro ovat jo keikkalistalla, mutta kovin kysyntä on ollut Pohjois- ja Etelä-Amerikan suunnalla, jonne yhtyeen on tarkoitus suunnistaa loppuvuodesta.Yhtye on noteerattu näyttävästi myös eri maailman medioissa Huffington Postista Guitar Worldiin.

Lapin turneen Steve`n`Seagulls  aloittaa tänään  21.3 Ivalon Kultahipusta. Levin Ihkussa yhtye heittää seitsemän keikkaa 22–25.3 & 31.3.- 2.4., ja niiden välissä vetää shown myös 26.3. Ylläksen Selvässä Pyyssä.

Viimeksi yhtye villitsi Rovaniemen Rantafestareilla  ja meno oli melkoinen. Katso video!

Steve`n`Seagullsin esikoisalbumi Farm Machine ilmestyy Spinefarm Recordsin kautta 8. toukokuuta ensin Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja Australiassa, jonka jälkeen muualla Euroopassa, Kanadassa ja USA:ssa.

Viisi päivää sitten bändi latasi nettiin uusimman videonsa You Shook Me All Night Long (AC/DC) ja senkin on nähnyt jo yli 96 000 ihmistä, joten aika myötäisessä kulkevat.

Tässä Farm Machine-albumin biisilista: Grand opening, Black dog, Thunderstruck, The Trooper, Ich Will, Paradise city, Nothing else matters, Over the hills and far away, Seek and destroy, Holy diver, Run to the hills, You shook me all night long ja Cemetery gates.