JUKKA POIKA ymmärtää CHEEKKIÄ

Jukka Pojan uusin sinkku Isot Laivat kertoo menestyksestä ja mollaamisesta.  Hänen sympatiat on niiden puolella, jotka jaksavat soutaa tuulisilla ulapoilla. Laulu on toinen lohkaisu hänen 24.4. ilmestyvältä Elämäntyyli-albumilta.

Me Naiset-lehdessä Jukka Poika kertoo, että hän kiinnostui aiheesta, kun Cheekillä lähti menemään kovaa.

– Seurasin silloin aiheen kommentointia ja keskustelua. Ihmiset hakevat yhteistä fiilistä siitä, että jotain toista dissataan. Pissausrinkejä muodostuu helposti, ja dissattava on niiden ulkopuolella.

– Se on inhimillinen piirre, johon syyllistyn itsekin välillä. Lähden mukaan lietsomaan, mutta tajuan lopulta, ettei siinä ole mitään järkeä.

Jukka Poika riimittelee muun muassa: ” Ne haluais` olla ylhäällä tuolla sun kaa / muttei tuo mitään muuta mukanaan / kuin terävät hampaat ja paljon kaunaa.”

Jukka kertoo kokeneensa vähän samaa, kun hän julkaisi ensimmäisen sinkun Crazybailaaja tulevalta albumilta. Kappale sai ristiriitaisen vastaanoton, ja osa faneista teilasi sen välittömästi.

JukkapoikaisotlaivatJukka Poikaa kuullaan DJ Stormyn kanssa Lapin hangilla  31.3 Levin Hullussa Porossa, 3.4. Ylitornion Helenan Kievarissa, 4.4 Ylläksen Taigassa ja 6.4 Levin Hullussa Porossa.