JUICELTA livetaltiointi vuodelta 2004

juice15bJos laulaja-lauluntekijä Juice Leskinen eläisi, hän olisi täyttänyt tänään 65 vuotta. Juhlapäivän kunniaksi on julkaistu livetaltiointi  Tampereen Kukkaisviikkojen ohjelmaan kuuluneelta keikalta, heinäkuulta 2004. Juicen kanssa lavalla oli kitaristi Ari Kankaanpää, jonka kanssa mestari esiintyi loppuaikoinaan.

Juice15Konsertin äänitti kannettavalla nauhurilla Juicen innokas fani, nokialainen Tommi Salo. Hänen nauhuristaan löytyi keikasta noin 70 minuutin äänitys, josta reilut 35 minuuttia on nyt tallennettu levylle.

Äänityksen tekniset puutteet korvaa Tampereen Keskustorilla olleessa ohjelmateltassa koettu tunnelma. Hyvässä vedossa oleva Juice saa yleisön mukaansa miten mielii. Kommunikointi  toimii ja Juicen vitsit uppoavat.

Levystä on otettu 1000 kappaleen numeroitu painos, josta ennakkoon on jo varattu 120. Ensimmäinen on luovutettu Juicen leskelle Sarille.

Levyn koko tuotto menee Juicen kirjaston toiminnan tukemiseen. Juicen yli 2 300 teosta käsittävä kotikirjasto on tallennettu Tampellan alueella Tampereella toimivan Viola-kodin yhteydessä olevaan juhla- ja kokoustilaan.

Live-levy on myynnissä Tampereen Reinokaupassa, sekä tilattavissa netin kautta http://reinokauppa.fi/product_catalog.php?c=63