JUHA TAPIOLTA uusi albumi tänään ja keikalle Tornioon marraskuussa

JuhaTapio15bHartaasti odotettu Juha Tapion kymmenes albumi Sinun Vuorosi Loistaa julkaistaan tänään, joten kaikki fanit pääsevät vihdoin kuulemaan muutakin kuin alati radioissa soivaa nimilaulua.

Uuden levyn myötä Juha lähtee bändinsä kanssa kiertueelle, joka saavuttaa pohjoisen periferian parhaaseen pikkujouluaikaan eli 20. marraskuussa, jolloin hän esiintyy vuoden viimeisellä Lapin keikallaan Putaan urheiluhallissa, Torniossa.

Paitsi pitkään kypsytelty, on Sinun Vuorosi Loistaa –levy myös monipuolinen ja vapautunut. Albumilla kuullaan rohkeaa ja itsevarmaa artistia, joka tietää mitä tekee. Kappaleet liikkuvat tunnelmasta toiseen intensiteetin rikkoutumatta. Eppu Kososen tuottamalla levyllä kuullaan myös kahta vierailijaa. Michael Monroe soittaa Sinun vuorosi loistaa –singlellä saksofonia, mutta miehenkin saa varmasti kyyneliin Johanna Kurkela, joka laulaa Juhan kanssa kappaleella Rakastettu.

Levyn laulut ovat Juha Tapion sävellyksiä ja sanoituksia, paitsi Jotain niin oikeaa, joka on  Edu Kettusen kynästä.

Miehen edelliset albumit ovat myyneet kultaa ja platinaa, takana on loppuunmyytyjä kiertueita ja keikka täydessä Helsingin jäähallissa.  Ennusmerkit uudenkin levyn suhteen ovat hyvät, sillä onhan  Sinun vuorosi loistaa-sinkku keikkunut radiosoittolistojen kärjessä heti ilmestymisestään lähtien.

– Tämä on minun henkilökohtaisin albumini. Levy sisältää lauluja, jotka ovat kulkeneet mukanani jo kohta kymmenen vuotta. Tämä levy on siis monen vuoden työn tulos. Tilanne on vähän sama kuin monesti ensimmäistä levyä julkaistaessa, jolloin biisejä on kerätty mukaan koko siihen astisen elämän varrelta.  Tämä on vähän kuin toinen ensimmäinen levy. Lisäksi levyn teema –sovinto –on itselle läheinen, Juha Tapio sanoo.

Eventworks proudly presents:

Juha Tapio, Putaan urheiluhalli, Tornio 20.11.2015

Ikäraja: K-18 Showtime 21.00 (paikat seisomapaikkoja) (27,00 € /kpl)

Show & Dinner -lipulla ruokailu klo 19.00-21.00. (62,00 € /kpl)

Pikkujoulumenu: Tervagraavattu lohi, Mustaherukkahillo, Silakkarullat, Lohiterriini, Kalkkunaleikettä, Metsäsienisalaatti, Kylmäsavuporosalaatti, Jouluinen juustosalaatti, Perunaleipä ja rahkalevite, Joulukinkku, Punasipuli, Makeat lanttukuutiot, Kanelirösti, Porkkanalaatikko, Bataattilaatikko + Puolukkarahka, Kahvi tai Tee.

Liput ennakkoon: http://www.tiketti.fi/Juha-Tapio-Putaan-urheiluhalli-Tornio-lippuja/34086