JUHA TAPIO palaa taas, kun lumet alkavat sulaa…

JuhaTapio16Juha Tapiolla on kyky tehdä tarttuvia ja koskettavia lauluja, hittejä, jotka jäävät soimaan. Viimeisimmän niistä, Anna valosi loistaa, voi jo lukea iki-iskelmien joukkoon, vaikka se julkaistiin vasta viime syksynä. Samanniminen hänen 10. albuminsa tuli ulos lokakuussa ja parissa kuukaudessa se möi platinaa. Myös pitkäsoittoa seurannut kiertue oli suurmenestys.

Juha oli yksi vuoden 2015 soitetuimmista artisteita Suomen radioissa ja radio Iskelmän äänestyksessä hänet on äänestetty finaalikierrokselle yhteensä neljässä kategoriassa; Vuoden miesartisti, Vuoden viihdyttäjä, Vuoden albumi ja Vuoden Paras Kappale.

Juhalle on myös kolme Emma-ehdokkuutta: Vuoden miessolisti, Vuoden albumi ja Vuoden kotimainen artisti.

Parhaat palkitaan Iskelmä Gaalassa Tamperetalossa 12.2. ja Emma Gaalassa Espoon Barona Areenalla 11.3.

Keikoilla pohjoisessa Juha Tapio nähdään seuraavan kerran maalis-huhtikuun vaihteessa, jolloin hän esiintyy kolmesti Levillä, kahdesti Ylläksellä ja kerran Saariselällä ja Rovaniemellä.

Kesällä hänet nähdään varmasti  ainakin Kemijärven Yöttömät Yöt-tapahtumassa (7.- 10.7.) ja Kemin Satama Open Airissä (5.-6.8)

Kevät-keikat: Levillä 30.3., 3.4. & 7.4. Hullu Poro Areenalla, Ylläksellä 31.3.  Taigassa ja 6.4. Äkäshotellissa, Saariselällä 2.4.  Tunturihotellissa ja Rovaniemellä 9.4. Pohjanhovissa.