Jenkkitähtien muodostama Project Rock Tornioon

projectrock

Amerikkalainen allstars-kokoonpano Project Rock esiintyy Tornion Umpitunnelissa perjantaina 22. marraskuuta. Nimi ei sano monellekaan mitään, mutta kun tiputtelee jäsenten nimiä, niin jopahan alkavat monella kellot kalkattaa, takuuvarmasti ainakin hard rock-faneilla.

Laulaja Tim ”Ripper” Owens on vaikuttanut Judas Priestissä ja Yngwie Malmsteenin bändissä, kitaristi Keri Kelli  Rattissä, Alice Cooperin ja Slashin bändeissä, basisti Rudy Sarzo Whitesnakessa, Diossa ja Ozzy Osbournen bändissä, rumpali James Kottak Scorpionsissa ja Kingdom Comessa ja kosketinsoittaja Teddy ”ZicZac” Andreadis Guns N´Rosesissa ja Alice Cooperin yhtyeessä.

Maailmantähdet esiintyvät tietysti Helsingissä, mutta bändin  keikat Torniossa ja Kokkolassa tuntuvat varsin erikoisilta valinnoilta. Yhtyeen Suomen edustajan Arde Jokisen mukaan, jäsenet esittivät  toiveen, että pääsisivät esiintymään pienempiin paikkoihin, joihin he eivät muuten eksyisi.

Torniossa Reijo Angeria  vastasi pyyntöön myöntävästi ja marraskuussa Umpparissa on luvassa liki kaksituntinen hardrockshow, jossa  kuullaan  listaykkösiä bändeiltä, joissa Project Rockin miehet ovat soittaneet.

Lisäksi  keikka sisältää nipun biisejä jokaisen uraan vaikuttaneilta yhtyeiltä.

Liput  (24 €) konserttiin tulevat myyntiin perjantaina. www.tiketti.fi