JARIn, LAURAn ja VIRVEn pikkujoulushow Lappi Areenalle

JariSillanpaa_ho_ho_hoViihdyttäjistä verrattomin, Jari Sillanpää pakkaa tutut ja vähän tuntemattomammatkin joululaulut reppuunsa ja hyppää kiertuerekeen marraskuussa! Tarkoitus on jakaa laulunlahjoja 18 paikkakunnalla muhkeassa Ho! Ho! Ho! -pikkujoulushow’ssa mahdollisimman suurelle joukolle ihmisiä ympäri Suomea!

Joulupukinmaahan Rovaniemelle hän saapuu 12. joulukuuta. Samaan rekeen, Jarin vieraiksi, istahtavat myös  Laura Voutilainen ja Virve Rosti sekä luonnollisesti Jarin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Heikki Elon johtama 11-miehinen pikkujouluorkesteri.

– Olen koko ikäni tykännyt joulusta kuin hullu kaurapuurosta! Nautin aurinkoisista talvipäivistä, hohkaavista hangista, joulun tunnelmasta, joulukuusen ja -ruokien tuoksusta, joululaulujen kuuntelemisesta ja ennen kaikkea siitä rauhasta ja harmoniasta, joka jouluna vallitsee, Jari kertoo.

– Tällä kertaa en halunnut viettää joulua yksin edes konserttilavalla, vaan kutsuin mukaani huippuhyvät naissolistit, arvostamani kollegat Virve Rostin ja Laura Voutilaisen. Heillä kummallakin on ammattitaitoa, räiskyvää energiaa, huumorintajua ja taitoa pistää itsensä täysillä likoon. Leikillisesti sanottuna siis vähän jotain samaa kuin minussa itsessänikin, Jari sanoo nauraen.

Jari Sillanpään ja hänen mukaansa kutsumien Virve Rostin ja Laura Voutilaisen tähdittämä Ho! Ho! Ho! – pikkujoulushow on täysipainoinen, kahden väliajan kanssa yhteensä yli kolme tuntia kestävä jouluisen musiikin ja repäisevän viihteen yhdistävä mega-paketti, jonka kantava ajatus on yhteinen ilo ja hauskanpito.

– Suomalaisia joululauluja, niin vanhoja kuin uusiakin on yllättävänkin paljon. Ja kun käydään läpi Yhdysvalloissa, Englannissa ja muualla Euroopassa tehtyjä joululauluja, jouluista poppia ja rokkiakin niin määrä vain kasvaa. Samoin tavalla tai toisella jouluun liittyviä ja joulun tunnelmasta kertovia hienoja lauluja on pilvin pimein, joten valinnanvaraa meillä on ohjelmistoa laadittaessa ollut riittämiin, Jari toteaa.

Jari Sillanpää tunnetaan ”kaasu pohjassa” paahtavana estraditaiteilijana. Hän laulaa, tanssii, jutustelee, nauraa ja ottaa herkästi kontaktia yleisöön. Samoja kokeneen estraditaiteilijan kadehdittavia ominaisuuksia on myös Virvessä ja Laurassa.

Jari Sillanpään ja Virve Rostin sekä Laura Voutilaisen yhteinen kiertuereki Ho! Ho! Ho!  kiitää sitten läpi 18 muuta paikkakuntaa ja palaa takaisin etelään, Helsinkiin lauantaina 20. joulukuuta.

Pe 12.12. ROVANIEMI, Lappi Areenaosta liput