JANI WICKHOLM, MIRA SUNNARI ja PAUL OXLEY pikkujoulutähtinä Torandassa

Viime vuonna suuren suosion saaneet Torandan pikkujoulut Torniossa saavat  jatkoa myös tänä vuonna kahtena viikonloppuna.

Marraskuun 18.-19. päivän tähtinä ovat stand up-koomikko Pete Harjun lisäksi Jani Wickholm ja Mira Sunnari. Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna lauteilla on kasariklassikko Paul Oxley`Unit, jonka vanavedessä Torandaan purjehtivat stand up-taituri Ville Saarenketo ja Kristian Meurman.

Torandan pikkujoulujen startissa 18. ja 19. marraskuuta lavalle nousee jo vuodesta 2002 stand-up koomikkona suomalaislavoja kiertänyt Pete Harju, joka mainostaa itseään sloganilla: ”Puhuva suomalainen mies? Se on pakko nähdä!”

Viikonlopun musiikkipuolesta vastaavat Jani Wickholm ja Mira Sunnari. Wickholm nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2004, jolloin Suomen ensimmäinen Idols-formaatti esitettiin. Wickholm tunnetaan muun muassa hiteistään Suomen neito, Aivan eri mies, Kaikki muuttuu, Hukun, Siivet ja Lajinsa viimeinen. Torniolainen Sunnari tunnetaan taas vuoden 2001 tangokuningattarena. Viime aikoina häntä tosin on kuultu enemmän musiikkinäytelmien vetonaulana, kuin laululavoilla.

Torandan toisen pikkujouluviikonlopun 2. ja 3. joulukuuta tähti on comebackin tehnyt Paul Oxley’s Unit, joka villitsi suomalaisnuorisoa 1980-luvun alussa ja jättimenestyksiksi nousivat laulut Spanish Bars ja Terry’s Inside.

Viime maaliskuussa yhtye julkaisi Black Gold -levyn ja samaan aikaan yhtye palasi myös keikkalavoille. Bändin keulakuvana on sympaattinen britti Paul Oxley, joka 1970-luvun lopulla muutti au pair -rakkauden perässä Suomeen. Rakkaus lopahti, mutta Oxley jätti pysyvän merkin suomalaisen musiikin historiaan.

Torandan lavalle nousevat Paul Oxleyn lisäksi stand-up Ville Saarenketo ja Kristian Meurman. Saarenketo on rovaniemeläissyntyinen muusikko, joka on paketoinut musiikin ja nauruelämyksen samaan pakettiin. LaulajaKristian Meurman kohosi puolestaan julkisuuteen vuoden 2007 Idols-kilpailussa.

Torandan pikkujoulut

  1. ja 19.11.

Jani Wickholm

Stand-up (Pete Harju)

Mira Sunnari

  1. ja 3.12.

Kristian Meurman

Stand-up (Ville Saarenketo)

Paul Oxley

Lipun hinta:

Dinner & show 55 € (sis.alv), sisältää buffet-illallisen ja ohjelman, klo 18-01.30, ovet klo 17.45

Show 16 € (sis.alv), sisältää seisomapaikan, klo 20.30-01.30, ovet klo 20.00

Muutokset ohjelmistoon mahdollisia.

www.torandaworld.com