JAAKKO LAITINEN & HARRI KUUSIJÄRVI esiintyvät risteilyllä Perämeren saaristossa

Jaakko Laitinen & Harri Kuusijärvi

Lappilaislähtöinen duo Jaakko Laitinen & Harri Kuusijärvi esiintyvät maanantaina 31.7. risteilyllä.  M/S Laponia lähtee liikenteeseen Ruotsin Haaparannan Seitteenkaaresta  Storkajenin satamasta klo 18:00 ja on takaisin puoli yhdeltätoista Ruotsin aikaa.

590 kruunun hinta pitää sisällään konsertin, merellisen buffet-illallisen sekä vierailun Malörenin suojellulla vanhalla kalastajasaarella.

Parivaljakko soittaa niin Väärän Rahan ralleja kuin omia duolle varta vasten tehtyjä kappaleita ja tietenkin muutamat yhteislaulut allsång-tyyliin kun Ruotsin puolella kerran ollaan.

Molemmat herroista omaavat sukujuuria Tornionlaaksosta. Rovaniemeläislähtöinen Laitinen on legendaarisen lauluntekijän ja laulajan Olavi Tissarin tyttärenpoika ja on tullut lappilaisille tutuksi Väärä Raha -yhtyeensä laulajana ja pääjehuna, Kuusijärvi taas on monien musiikinlajien parissa ansioitunut haitarivirtuoosi, alunperin Pellon Lankojärveltä. Harri on napsinut muun muassa Koutus-yhtyeensä kanssa albumeistaan ylistäviä arvioita Suomen musiikkimedioissa ja Väärä Raha taas liveesiintymisistään.

Jaakko Laitisen vanhat laulut ovat sekoitus Balkanin romanimusiikkia, vanhaa suomalaista iskelmää sekä venäläisiä romansseja. Harri Kuusijärvi tunnetaan ennen kaikkea uuden harmonikkamusiikin ja muun muassa modernin tangon taitajana – parivaljakon uusissa lauluissa kuuluukin vahvana niin suomalainen kuin argentiinalainen tango.

Lisätietoja: http://www.laponia.se/produkter/musikkryssning-till-maloren-fran-seskaro/