Huippukattaus IskelmäKesä-festivaalilla Rovaniemellä

Jo kolmatta kertaa Rovaniemellä järjestettävää IskelmäKesä-kaupunkifestivaalia juhlitaan tänä vuonna Ounaspaviljongissa heinäkuun 13. ja 14. päivä. Tuolloin lavalle nousee komea liuta suomalaisen musiikin ykkösnimiä, joiden joukossa festarilavoille paluun tekevä Anna Eriksson.

– Viime vuodet ovat menneet hurjaa vauhtia. Olen työskennellyt koko ajan intohimoisesti ja opetellut uusia taitoja. Kun sain kutsun kesän festivaalilavoille olin tietysti innoissani. Viimeisestä onkin jo aikaa! Ohjelmiston kokoan isoimmista hiteistä ja Mana levyn kappaleista, joita en ole juurikaan esittänyt livenä. Bändi tulee olemaan huikea, joten maltan tuskin odottaa. Ihanaa palata yleisön eteen, tunnelmoi Anna tulevan festarikesän alla.

Viime vuonna Rovaniemen IskelmäKesä-musiikkitapahtuma myytiin loppuun ja taatusti niin tapahtuu nytkin, sillä Annan lisäksi perjantai-illassa kuullaan vain parasta,  huhtikuussa  keikkalavoille palaavaa Jari Sillanpäätä, keväällä Vain Elämää -tähtenä nähtäväa Dannyä ja monipuolista ja aina yllättävää Laura Voutilaista.

Lauantaina rymistellään sitten enempi bändikomennossa, ykköstykkinä 40-vuotisjuhliaan viettävä Popeda. Muut vetonaulat ovat Pori-aallon veteraanit ja Dingo, plus aina viihdyttävä kesäbändi Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

IskelmäKesä-kaupunkifestivaali rantautuu tulevana kesänä Rovaniemen lisäksi myös Poriin, Kouvolaan, Espooseen, Lahteen, Joensuuhun, Hyvinkäälle ja Riihimäelle.

ISKELMÄKESÄ ROVANIEMI

13.-14.7.2018 Rovaniemi, Ounaspaviljonki

Perjantai: Anna Eriksson, Jari Sillanpää, Danny ja Laura Voutilainen

Lauantai: Popeda, Yö, Dingo ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Liput myynnissä täällä: http://www.iskelmakesa.fi/rovaniemi.php