Hot Rod Rhythm Boyseilta levy, video ja kesäkeikat Ranskaan ja Sveitsiin

Äskettäin brittiläistervolalaiskemiläinen Hot Rod Rhythm Boys vietti viikon Ahti Kortelaisen Tico Tico –studiossa uutta materiaalia purkittaen ja syksyllä yhtyeen kitaristi Jari Rautio lupaakin täyden tusinan rock`n`roll-biisejä kaikkien kuultavaksi.

– Eka kertaa työstettiin omaa materiaalia ja tuntui niin fuckin` great. Viikko vain on liian lyhyt aika, etenkin kun vielä studiossa kehiteltiin uusia kappaleita. Saatiin kuitenkin sillä lailla homma haltuun, että kaikki mitä Suomessa oli tehtävissä on melkein ok.

– Sovittiin Markin(Harman) kanssa, että hän hoitaa loput laulut ja kitarat, sekä muun tuottamisen ja miksauksen, Lontoossa ja piipahdetaan paikkaamassa syrjäkylällä, jos tarve vaatii.

Kun kitaristi-laulaja Mark Harman kerran saatiin Peräpohjolaan, Hot Rod-poppoo ei malttanut pysyä poissa keikkakaukalostakaan, vaan ryyditettiin  pippaloita Ivalon Kultahipussa ja Kemin Ankkurissa.

– Keikat tehtiin molemmin puolin studioaikaa ja homma toimi. Oman arvioni mukaan yhtye pelittää aina vain paremmin.

– Kun saadaan coversoppaan vielä omaa materiaalia, on tarjota jotain uutta. Nyt ei ihan ehditty ottaa tuoreita biisejä keikoille, mutta kesällä sitten.

Yhtyeen kesäkalenterissa onki tällä hetkellä pari kutkuttavaa festivaalikeikkaa, joista Jari on erityisen innoissaan.

Nimittäin Ranskan Guitare En Scene-tapahtumaan, Euroopan isoimmille kitarafestivaaleille, yhtye on saanut uusintakutsun. Viime kesän nappikeikka poiki yhtyeelle viikon kiertueen Saksaan ja bäkkärillä Jari ja kemiläiset Tommi Hänninen (rummut) ja Lauri Valkonen (basso) pääsivät vaihtamaan kuulumisia muun muassa ZZ Top-ukkojen kanssa ja heinäkuussa moikkausvuorossa ovat ehkäpä Mark Knopfler ja Robert Cray.

Heinäkuussa Hot Rodsit esiintyvät myös Hangar Rockin`2012-meetingissä huikaisevissa sveitsiläismaisemissa, jossa musiikin lisäksi on tarjolla vanhoja autoja, lentokoneita ja moottoripyöriä.

Syksyllä ilmestyvän kakkosalbumin lisäksi Hot Rod Rhythm Boys tekee myös ensimmäisen kunnon videon.

Lue myös:  http://vaylanpyorre.blogspot.fi/2010/01/mark-ja-pohjoinen-hot-rod-poljento.html &  http://vaylanpyorre.blogspot.fi/2011/10/keep-on-rockin.html