Heikki Harman POP EILEN–TOISSAPÄIVÄNÄ nyt Radio Novassa

heikkiharmaHeikki ”Hector”Harman Pop eilen–toissapäivänä-ohjelma teki paluun radioon viime sunnuntaina Radio Novalle!

Harma on tehnyt ohjelmaansa aiemmin Radio Suomessa. Kun ohjelma hävisi ohjelmakartasta, sen katoaminen aiheutti kansanliikkeen, kun Harman varsin uskollinen kuulijakunta osoitti solidaarisuutensa niin nettisivujen viestiketjuissa, kuin Ylen omilla sivuillakin. Ohjelman ystävät keräsivät ohjelman jatkumisen puolesta nimiä adressiin ja jopa Erkki Tuomioja otti sosiaalisessa mediassa kantaa ohjelman jatkumisen puolesta.

Pop eilen-toissapäivänä soi aina sunnuntaisin Radio Novalla klo 10.00 – 11.30.

Pop eilen – toissapäivänä on toimitettu ja juonnettu musiikkiohjelma, jossa pitkän linjan toimittaja Harma tekee musiikkiantropologisia kaivauksia rock- ja popmusiikin alkuhämäristä 50- luvulta 80-luvulle, ehkä vähän pidemmällekin.

— Tällainen ohjelmatarjonta on erittäin tärkeää edelleen, Spotifyn ja YouTuben aikanakin, koska vain asiantuntevasti opastettuna voi löytää reitit niiden mittaamattomaan musiikkiaarteistoon, varsinkin harvinaisuuksiin, Heikki Haarma muistuttaa.

Hän kertoo omien muistojensa ja tietämyksensä kautta ohjelmassa asiallista ja asiatonta tarinaa niin hiteistä kuin unohdetuistakin kappaleista populäärimusiikin yli puolen vuosisadan historiassa. Pop eilen – toissapäivänä -ohjelman löydät myös Facebookista.

Lähde: www.radionova.fi