Heavymetallisuosikki SABATON Oulun Jalometalliin

SabatonOululaisen Jalometalli-festivaalin 15. juhlavuoden kattaus täydentyy Sabatonin melodisella voimametallilla.

Yhtyeeseen kuuluu  laulaja Joakim Brodénin, basisti Pär Sundströmin, rumpali Hannes Van Dahlin ja kitaristi Chris Rörlandin lisäksi monellekin Nuuskakairan raskaamman rockin ystävälle tuttu kitaristi Thorbjörn Englund : ” Thobbe on Kalixista ja hän soitti ennen Sabatonia bassoa haaparantalaisessa Raubtierissä. Sitä ennen taas  Winterlongissa, jolla oli jonkunlaista sukseeta Japanissakin. Älytön muusikko, nero”, kertoo Tornion Musiikin Tony Rebel.

Sabaton julkaisi seitsemännen Heroes-studioalbuminsa keväällä 2014.  Sotasankareista kertovalta levyltä löytyy myös Lauri Törnille omistettu biisi. Sabatonin viimeistä edellinen albumi puolestaan kertoi Ruotsin kuningas Kaarle XII:n ajoista. Määrätietoinen heavybändi on monien muiden historiallisten tarinoiden ohella omistanut omat kappaleensa myös talvisodan sankareille sekä tarkka-ampuja Simo Häyhälle.

Sabaton esiintyi Oulussa ensimmäisen kerran Jalometalli Winterfestissä vuonna 2009 ja toisen kerran omalla klubikeikallaan Club Teatrialla syksyllä 2012. Aiemmin festivaalille ovat varmistuneet At the Gates, The Haunted ja Spiritual Beggars.

Jalometallin kahden päivän ennakkoliput ovat myynnissä Lippupalvelun toimipisteissä. Erikoishintaiset Jalot Joululiput ovat saatavilla jouluaattoon asti alkaen 83,50 euron hintaan. Kahden päivän normaalihintaiset ennakkoliput maksavat alkaen 99,50 euroa. VIP-liput ja yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin. Kahden päivän lipun sisältävät hotellipaketit ovat myynnissä Original Sokos Hotel Arinassa.
Lisätietoja Lippusivulta.

https://www.youtube.com/watch?v=bFKLEyHE5xo