Flakasand-tähdet videolla : CORKY LAING, ERJA LYYTINEN, FATBOY ja WOLFMAN JACK
corkylang

Corky Laing

Viime vuonna  Kalixin lähellä Morjärvissä järjestetyssä Flakasand Rock & Bluesissa  nähtiin rumpalilegenda Lee Kerslake Uriah Heepistä.  Ensi lauantaina 23.7. on vuorossa Corky Laing, joka muistetaan parhaiten supertrioista Mountain  ja West, Bruce & Laing.

Hän esiintyy paikallisen Övermorjärv Bond Blues Bandin  kanssa, jonka solistina on kansainvälisesti arvostettu kultakurkku Stefan Berggren.

Flakasandin rantafestivaalin tämänvuotinen ohjelma näyttää muutenkin houkuttelevan monipuoliselta. Kalottjazz & Bluesin suosituin esiintyjä, bluesykkösemme Erja Lyytinen, palaa  toistamiseen Tornionlaaksoon. Parasta ruotsalaista tarjoavat puolestaan Fatboy ja Wolfman Jack. Ruotsinsuomalaisen  kitaristin  Hannu Kiviahon vetämä, joskus Ruotsin Agentsiksikin kutsutun,  Fatboyn soundi on jämäköitynyt ja rockabilly-perustaa ja tanssillisuutta unohtamatta yritetään löytää aina jotain uutta. Paikalleen ei ole jäänyt polkemaan myöskään aiemmin loistavana Peter Green`s Fleetwood Mac-coverbändinä kunnostautunut  Wolfman Jack, joka on ennakkotietojen mukaan muuttanut tyyliään, Hound Dog Taylorin hengessä, mustempaan bluesiin.

Esiintymisaikataulu (Ruotsin aikaa)

17.00   Roll8ers
18.00   Zia the Band
19.15   Wolfman Jack
20.30   Erja Lyytinen
21.45   Stefan Berggren feat Corky Laing & ÖBBB
23.00   Fatboy
00.15   Ida Band & The Blue Tears