FINNHITS-konserttia ei nähdä Twinkkareilla

Varmoja Twinkkari-tähtiä: Paula Koivuniemi, Katri- Helena, Irina, Jukka Poika ja Haloo Helsinki

Dannyn, Einin, Frederikin, Tapani Kansan ja Virve Rostin tähdittämää Finnhits-konserttia ei nähdä tulevan kesän Twin City Festivaaleilla Torniossa.

Joissain ennakkotiedoissa näin on mainittu, mutta tapahtuman järjestäjä Reijo Angeria vahvistaa tähtinimistä vain Paula Koivuniemen, Katri- Helenan, Irinan, Jukka Pojan ja Haloo Helsingin.

Finnhits-kiertue, joka käsitti 20 konserttia, oli  yksi viime vuoden suurista viihdetapauksista, sillä se keräsi konserttisaleihin 30 000 iskelmämusiikin ystävää.

Yksi loppuunmyydyistä esiintymisistä oli Rovaniemen Lappi Areenalla.

Dannyn D`Voices-duossa laulava Katja Lukin muistelee esiintymistä hyvällä mielin:

– Se oli yksi parhaista keikoista ikinä minun urallani! Rovaniemellä meininki oli kertakaikkiaan mahtava!

– Yleisö lauloi lujaa mukana ja kättentaputukset huutojen kera olivat todella kovaääniset ja totta kai mitä enemmän yleisö riehaantui, sitä enemmän myös artistit intoutuivat.

Ei siis ihme, että Finnhits-kiertue  palaa  tämän vuoden lopulla jälleen Rovaniemelle, mutta tähtiviisikon lisäksi konserteissa kuullaan myös yllätysnimiä.

Puhutaan Super-Finnhits 2013 –kiertueesta,  joka starttaa 1. päivä marraskuuta Tampereelta, jonka jälkeen vuorossa ovat Jyväskylä, Lahti, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Jämsä, Salo, Joensuu, Turku, Imatra, Kuopio, Rovaniemi, Oulu, Varkaus, Savonlinna, Hämeenlinna, Rauma ja Helsinki.

Danny, Eini, Frederik, Tapani Kansa ja Virve Rosti edustavat Finnhits-genreä aidoimmillaan ja parhaimmillaan. Muut heistä paitsi Danny nähdään, ensi perjantaina Yle TV2:ssa klo 21.00 200.:ssa  Tartu Mikkiin!-juhlaohjelmassa. ( http://yle.fi/musiikki/tartu-mikkiin)

Kannattaa myös katsoa Yle Teeman Iskelmä Suomi-sarjan viimeisin osa netistä: Yes Sir, alkaa polttaa: http://areena.yle.fi/tv/1814918,  sillä siinäkin muistellaan Finnhits-aikoja plus Elävän Arkiston extrat: http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/yes_sir__kun_suomi-iskelmista_tuli_finnhitseja_94299.html#media=94036