Odotettu Finnhits-kiertue starttaa tänään

Danny ja lappilaiskaunottaret Eini ja Katja Lukin Finnhits-tunnelmissa

Alkuperäiset Finnhits-tähdet Danny, Eini, Frederik,Tapani Kansa ja Virve Rosti kiertävät Suomen konserttisaleja marras-joulukuun ajan ja esittäväträväkkään tyyliinsä superhittejä kulttimaineisilta Finnhits-kokoelmilta.

Yleisö saa pikkujouluturneella kuulla muun muassa sellaisia menestyskappaleita kuin Tsingis Khan, Sata salamaa, Tahdon olla sulle hyvin hellä, R-A-K-A-S, Huone 105 ja monta muuta tanssilattioiden supersuosikkia. Rovaniemen Lappi-Areenalla Finnhits-suosikit nähdään 1. joulukuuta.

Kiertueella esiintyjiä säestää 8-miehinen Popkorn-orkesteri ja tietenkin mukana on Dannyn taustalta tuttu upea D’Voices-kaksikko, jossa laulavat Varpu Virta ja keminmaalainen Katja Lukin, joka on odottanut malttamattomana kiertueen alkua.

Hän kirjoittaa netissä: ” On siistiä kun Dannyn mukana pääsee aina uusiin hienoihin juttuihin mukkaan. Nyt esimerkkinä tämä Finnhits-kiertue.

Orkesterina on Popkorn ja me lauletaan Varpsin kanssa kuorot kaikille artisteille. Onhan mahtavaa hommaa! Porukka on ihan älyttömän mukavaa. Siitä tulee niin hieno juttu!

Tää on taas niitä juttuja, joita ei ois voinu kuvitellakaan pääsevänsä tekemään… 90-luvun lopulla olin armoton Reetu-fani. Kavereiden kanssa kuunneltiin kaikki viikonloput Reetua ja kappaleet osattiin ulkoa unissaanki. Sitten ku Reetu viimein tuli Kemmiin keikalle, ni sinne mentiin pikkumekoissa Reetua fanittamaan. Alushousuja ei kuitenkaan tajuttu heitellä 😉 Nyt sitä sitten saa laulaa samoja biisejä Reetun kanssa samalla lavalla.

Virve Rostia muistan laulaneeni 80-luvulla, kun meillä oli semmonen Finnhits –LP, josta löyty semmonen Virven biisi ku ”123- Tulta”… ”Tää aivan polttaa, polttaa uuuuu….” Se on mun ”Lapsuuteni”-kirjassaki merkattu yheksi mun lempikappaleeksi. Laulanhan mä Vickyn biisejä myös Dannyn keikoilla. Charlie Brownit ja Oon voimissain oon kuulunu munki ohjelmistoon jo vuosia.

Tapani Kansalta oli samalla Finnhits- levyllä ”RAKAS”, jota pääsee laulamaan kiertueellaki.

Eini taas oli mun iskän suosikki ja muistan ku iskä oli saanu jostaki tansseistaki Einin fanikortin, jonka äiti oli kai sille hakenu 😉 Se oli sit vähän niinku mun aarre ja Eini oli siinä niin kaunis…ja kaunishan Eini on edelleenki. Siis TODELLA kaunis! Ja mahtavaa, että Einillä on nyt se Faksi-hitti. Se jää niin päähän soimaan. Tätä Finnhits-kiertuetta kyllä kannattaa tulla kattomaan!!!!!”

La 1.12.2012 Lappi Areena Rovaniemi: klo 21.00, ovet klo 20.00
Liput 39e + toimituskulut
*Lipunmyynti Menolippu  ja Lippupalvelu
VIP 89e + alv 23%
Rovaniemen FB-event: http://www.facebook.com/events/456934671018626/