EVENTWORKS lahjoitti 1646 euroa Mustaparta-leikkipuistolle
MarkkuKongasLeikkipuisto1

Tulevan Mustaparta-leikkipuiston maisemissa Eventworks Oy:n Markku Köngäs (vas.) ja hänen poikansa Ville ja Tornion Rotaryklubin edustajat Arto Näätsaari, Jorma Winter ja Matti Terho.

Tornion Rotaryklubi vastaanotti tänään 1646 euron lahjoituksen torniolaiselta Eventworks Oy:ltä Mustaparta-leikkipuistoa varten.

Elokuussa Kemissä järjestetty Satama Open Air- festivaali keräsi 8230 maksanutta ihmistä kahden päivän aikana ja Eventworks Oy lahjoitti jokaisesta myydystä pääsylipusta 0.20 euroa eli yhteensä 1646 euroa Tornion ja Haaparannan raja-alueelle rakennettavaa leikkipuistoa varten.

SOAleikki2Lahjoituksen vastaanottivat Tornion Rotaryklubin puolesta Arto Näätsaari, Jorma Winter ja Matti Terho. Eventworksin puolesta paikalla olivat Markku Köngäs ja hänen poikansa Ville.

Markku Könkään mukaan jatkossakin Satama Open Air aikoo luovuttaa osan lipputuloista hyvälle asialle. Lähinnä hänen mielessä ovat lapset ja nuoret.

– Pienistä puroista syntyy iso joki. Iloa ja toimintaa tarvitaan tämän ikäisille kaupungissamme, Köngäs huomauttaa ja toivoo ihmisiltä ehdotuksia mahdollisista lahjoituskohteista ensi vuodelle.

Vuonna 2015 Satama Open Air järjestetään Kemin Ruutinpuistossa 31.7-1.8.