Entinen schlagermoguli BERT KARLSSON tuo pakolaiset Haaparannan Cabe Eastiin

bertkarlssonRuotsalainen musiikkivaikuttaja, räiskyvä mediapersoona ja piinkova liikemies Bert Karlsson tuo Haaparannan Cape Eastiin 500 pakolaista.

Karlssonista on tullut Jakarjo-yrityksensä kautta viime vuosina kasvo pakolaisalalla Ruotsissa. Hän pyörittää Ruotsissa jo 40 pakolaiskeskusta.

Monelta suunnalta hän on saanut paljon kritiikkiä, koska hän on entinen Uusi Demokratia-puolueen puheenjohtaja ja monen mielestä liikkeellä pelkästään rahan vuoksi.

Bert satsasi Uusi Demokratia-puolueeseen ja politiikkaan 200 miljoonaa kruunua ja puolue ajoi juuri maahanmuuton rajoittamista ja tiukentamista! Se sai vuonna 1991 valtiopäiville 25 kansanedustajaa, mutta seuraavissa vaaleissa puolue tipahti valtiopäiviltä.

Bert Karlsson tuli kuuluisaksi Mariann Grammofon -levy-yhtiön vetäjänä. Vikingarna ja Carola Häggkvist olivat hänen suurimpia menestyksiä. Hänen talliinsa kuuluivat myös euroviisuvoittajat Herreys ja Charlotte Perrelli ja yksitoista muuta Ruotsin viisuedustajaa. Hän myi levy-yhtiönsä Warner Musicille vuonna 2006.

Karlsson on monipuolinen osaaja. Hän omistaa tusinan verran yrityksiä. Luennoitsija-esitteessä hänestä sanotaan, että Bert Karlsson nauttii uusista haasteista ja haistaa voittopotentiaalin.