ELVIS keikalle Tornioon!

ELVIS

Tänään Elvis Presleyn syntymästä tulee kuluneeksi 83 vuotta. Oletko koskaan unelmoinut miltä tuntuisi nähdä hänet elossa ja uransa huippukunnossa esittämässä jäljittelemättömällä soundillaan klassikkoja, kuten Suspicious Minds, Blue Suede Shoes ja Love Me Tender?

Ensi keväänä Suomeen saapuuu The Elvis Concert 2018-kiertue, joka vie sinut takaisin aikaan, jolloin kuningas hallitsi esiintymislavoja. Se tuo yhteen yhtyeen alkuperäisiä Elvis-muusikoita ja ensimmäinen show Suomessa on perjantaina 20.4. Club Teatrialla, Torniossa.

Elvis kuoli 40 vuotta sitten, mutta hänen perintönsä elää vahvana yhä edelleen. Elvis tunnetaan yhä yhtenä parhaimmista live-esiintyjistä ja hän ollut ollut yksi vaikuttavimmista artisteista kautta aikojen. Elviksen musiikkia soitetaan yhä edelleen ja kiitos nykytekniikan mahdollistaman CGI-grafiikan Elvis esiintyi viime vuonna ilmestyneessä hittielokuvassa Blade Runner 2049.
Laulaja Dwight Icenhower (35) on laajalti tunnustettu maailman yksi parhaimmista Elvis-tribuuttiartisteista. Dwight on voittanut The World’s Best Elvis -tittelin neljästi; jopa Elviksen kanssa työskennelleet tahot ovat olleet hämmästyneitä Dwightin ammattitaidosta.

Ensi kevään selkeänä kohokohtana on The Imperials -lauluryhmän tenori Jim Murrayn osallistuminen kiertueelle. Jim oli mukana Elviksen comebackin jälkeisillä konserttivuosilla ja hän on nähtävissä vuonna 1970 julkaistulla konserttitallenteella That’s The Way It Is. Elvis rakasti gospel-musiikkia ja useasti konserttien jälkeen Elvis rentoutui laulamalla gospeleita Jim Murrayn kanssa. Ensi keväänä tuomme nuo maagiset hetket näyttämölle: Jim ja Dwight tulevat esittämään yhdessä useita Elviksen suosimia gospelkappaleita kuten How Great Thou Art ja Sweet, Sweet Spirit.

Mukana on myös rumpali Bob Lanning, joka esiintyi Elviksen kanssa 70-luvun alussa Las Vegasissa ja on kuultavissa The Wonder of YouSee See Rider ja Polk Salad Annie kappaleiden alkuperäisversioissa.

Tornion ennakkoliput tulevat myyntiin keskiviikkona 10.1.2018

http://www.teatria.com/tornio/