Markku Köngäs: ELASTINEN Tornion Joulugaalan ykkösnimi

ElastinenIltalehden lukijat valitsivat Vain Elämää-sarjan suosituimmaksi artistiksi Elastisen ja kaupallisten radioiden soitetuimmaksi Vain elämää-kappaleeksi on noussut Elastisen versio Vesa-Matti Loirin alias Jean-Pierre Kuselan Nauravasta kulkurista.

Viikonloppuna Elastinen keräsi Kuusamon Rukan avajaisiin ennätysyleisön yli 3000 kuulijaa, joten hän on nousemassa kovaa vauhtia stadionluokkaan.

22. marraskuuta Elastinen eli Kimmo Laiho tähdittää Tornion Joulugaalaa Putaan urheiluhallilla.

– Hän on selkeästi meidänkin ohjelmiston suosituin. Kuitenkin Tapani Kansalta löytyy eniten hittejä, joita edelleen biletetään Suomi-baareissa kaikkialla ikään katsomatta; R-A-K-A-S, Äidin pikkupoika, Veikko Nieminen, Rokkivaari Hotanen …, luettelee EventWorksin Markku Köngäs, joka viikonloppuna järjesti joukkoineen onnistuneet Robinin konsertit sekä Haaparannalle että Rovaniemelle.

Joulugaalan aloittaa sambatanssiryhmä DG La Fuente goes Brasil. Elastisen ja Tapani Kansan lisäksi esiintyvät mainion Roy Orbison-singlen äskettäin julkaissut Stig ja merilappilainen bilebändi Grooving High All Stars, joka valttiin vuonna 2012 Väylän Pyörre Musiikkiuutisten yleisöäänestyksessä Lapin Parhaaksi Yhtyeeksi.

– Joulugaala on myynyt laajalle ikäryhmälle ja ohjelmiston puolesta se on juuri sellainen, että pitäisi kelvata niin nuorille kuin vanhoillekin. Joulugaala on hyvin lähellä tavoitetta. Yhdeksän pöytää  enää vapaana ja pari viikkoa on vielä aikaa, Markku kertoo.

Monipuolisen shown lisäksi tarjolla on tietenkin herkullinen jouluillallinen. Viime vuonna juhlittiin Torandassa, nyt Putaan urheiluhallissa?

– Ajatuksena oli lähteä kokeilemaan, kuinka tila muutetaan ja rakennetaan isoksi ja toimivaksi juhlatilaksi. Torniossa se on vielä uutta, että juhlia tehdään halleihin ja somistamalla paikka tehdään viihtyisäksi.

Markku Köngäs paljastaa myös, että samalla halutaan ”harjoitella” tulevaa Barents Centerin monitoimiareenaa silmälläpitäen.

– Olisi ilo olla mukana areenaluokan tapahtumissa ja vielä paikallisena toimijana. Siksi haluamme Joulugaalan rakentamisesta kuvata toteutustuotannon ja tehdä myös kulu- ja kustannuslaskentaa kokonaistoimista.

Tornion Joulugaalan 22.11 kesto klo 18.00- 02.00.

Illalliskortin hinta 76€ + alv

Tilaukset ennakkoon Kirsiltä 020 745 9655 tai kirsi@eventworks.fi