EINI: ”Muistakaa äänestää!”

Eini16Diskokuningatar Eini osallistuu  Draamaa-kappaleella Uuden Musiikin Kilpailun  ensimmäiseen karsintaan  tänään lauantaina 6.2. klo 21 alkaen Yle TV2:ssa.

Hänen lisäksi Lappia edustaa raikuliduo Pää-Äijät.  Muut artistit ovat  Saara Aalto, Mikko Herranen, Stella Christine ja ClemSO .

Eini kehoittaa kaikkia äänestämään suosikkiaan. Jatkoon pääsijät valitaan yleisöäänien perusteella. Vain kolme tulee valituksi, eikä pelkkä netissä peukuttaminen auta.

UMK-nettisivulla Eini sanoo, että hän on Draamaa-biisin takana sata-nolla.

– Vaikka en pääsisi loppukilpailuun, laulu on niin hieno, että jaksan elää sen kanssa Se on tekstiltään tosi vahva ja siinä iso kertosäe, joka tarttuu helposti. Biisihän on jo hitti!

Euroviisut ei ole Einistä tuntuneet koskaan omalta jutulta, mutta nyt on toisin.

– Olen ajatellut, ettei musiikilla voi kilpailla, mutta Lordin jälkeen kilpailusta tuli positiivisempi. Kun viisukarsinnat vaihtuivat UMK:ksi, kilpailuun on tullut vielä lisää rentoutta.

Einiä voit äänestää lähetyksen aikana klo 21.00 – 22.30 lähettämällä tekstiviestin, soittamalla numeroon sekä äänestämällä verkossa. Kilpailijoiden äänestysnumerot ilmoitetaan ennen lähetystä.  Yhden äänen hinta on noin euron ja UMK lahjoittaa  sen Nenäpäivän yhdeksän järjestön työhön maailman lasten hyväksi.