Eilen kullattu REDRAMA Kemin Satama Open Airiin

Redrama_platinatRedramalle ojennettiin eilen pitkän uran ensimmäiset kulta- ja platinalevyt, kun viime vuonna ilmestynyt Reflection -albumi sekä Let Go -single ylittivät kultalevyrajan. Harvinaisen tuplaplatinalevyn Redrama sai puolestaan Backstreet Boys -yhtyeestä tutun A.J. McLeanin kanssa levytetystä Clouds -jättihitistään.

– Haluan kiittää sydämeni pohjasta fanejani jotka ovat tehneet tämän kaiken mahdolliseksi. Kiitos myös yhteistyökumppaneilleni, jotka ovat koko ajan uskoneet minuun ja visioihini. Tämän levyn valmistelu alkoi jo vuonna 2011 eli matka on ollut pitkä, mutta uskon, että käytetty aika näkyy lopputuloksessa, Redrama kertoo.

Redrama on yksi ensi elokuun Satama Open Airin esiintyjistä. Muut vahvistuneet ovat JVG, Kasmir, Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Jari Sillanpää ja Antti Tuisku.

Tällä hetkellä Redraman pitää kiireisenä Voice of Finlandin tähtituomarin tehtävät sekä tuleva albumi, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Reflection on Redraman uran neljäs albumi ja se julkaistiin 28.helmikuuta 2014. Albumin tuotannosta vastaa Redraman itsensä lisäksi Emma-palkittu tuottaja MGI (Henri Lanz). Oman artistiuransa lisäksi Redrama on kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut biisejä myös muille artisteille kuten A.J. McLeanille, Anna Abreulle, Asalle,Madconille, Brädille ja Janne Ordénille.

Kuuntele Reflection albumia: Redrama – Reflection

Katso videoita: https://www.youtube.com/user/RedramaVEVO