DVD: Monsterimies käy Meerin Grillillä

MonsterimiesDVDMonsterimies on nyt julkaistu DVD:nä. Antti Haasen  dokumentin lisäksi varsin laihanlaisesti mukana on bonusherkkuja. Ainoa ilonaihe on 15 elokuvasta poisleikattua muutaman minuutin kohtausta, niiden joukossa Mr Lordin käynti Meerin Grillillä, jossa hän saa omistajalta onnentoivotukset Kuorosota-mittelöön.

Lisäksi Monsterimies pohtii suhdettaan taiteeseen ja mihin ihminen tarvitsee kertotaulua. Kuullaan myös saksalaisen tosifanin Walterin herätyslaulu Mr Lordille, seurataan Awan valmistumistMeeriDVD1a viimeiselle keikalle ja arvioidaan äiti-Ainon sponsorikykyjä.

Kuvagalleria sisältää vain Monsterimiehen promokuvia, kun olisi odottanut, että mukana olisi kuvia ja piirroksia vuosien varrelta.

Kun Monsterimiehestä tuli  henkilökuva, eikä perinteinen bändidokumentti kuten Tomi Putaansuu ja hänen levy-yhtiönsä Sony olisi halunnut, syntyi riitatilanne, jota ei pystytty korjaamaan.  Yhdessä vaiheessa Tomi ehdotti (muutaman ehdon lisäksi), että hän kokoaisi dvd:lle mittavat ekstramateriaalit haastattelujen, videoiden ja arkistomateriaalin kera, mutta hänen vaatimuksiin ei suostuttu, joten joskus tulevaisuudessa nähtäneen myös Lordi-bändidokumentti.