CMX:n Janne ja Timo eturiviin fanittamaan CHERRY & THE VIPERSIA!

Vipers2parkfest-logoTornion ParkFestissä kahden kovan Sonata Arctican ja Europen välissä esiintyvä helsinkiläinen Cherry & the Vipers oli yhtyeen syntyessä sen laulusolistille Kirsi Ylijoelle haaveiden täyttymys. Muun muassa Sydänjää-tv-sarjasta tuttu näyttelijä on naimisisssa Apocalyptican Eicca Toppisen kanssa. Paljon lastensa kanssa Apojen kiertueilla mukana ollut Kirsi oli monesti miettinyt miltä tuntuisi rokata lavalla ja nyt, aina kun näyttelemiseltä aikaa jää, Kirsi yhtyeineen esiintyy ympäri Suomea. Vastaanotto on ollut hyvä ja nimenomaan Cherry & the Vipersin keikoilla rokataan tosi rankasti. Eicca soittaa rumpuja, kitarassa on Samu Leminen ja bassossa Jarkko Strengell.

Toranda Eventsin fb:ssa Kirsi kertoo, että hän odottaa innolla lauantaista ParkFest-keikkaa Torniossa, Europen näkemistä ja messevä bonuskin on luvassa, sillä CMX:n torniolaisurhot Janne Halmkrona ja Timo Rasio ovat luvanneet olla ”huiskuttamassa” Vipers-keikalla eturivissä.

– Huikeaa päästä samalle keikalle Europen kanssa nyt vuonna 2014! Muistan miten vuonna 1986 kuopiolaisessa nuorisotalossa treenasi sekä nuorisoteatteri että sikäläinen hevibändi Tarot. Hengailimme porukalla pihalla ja paheksuimme, kun talon sisältä raikasi Europen hitti The Final Countdown, mikä ei ollut meidän nuorten umpihevareiden mielestä ollenkaan heviä. Silloin en koskaan uskonut, että minusta tulisi oikea näyttelijä, saati että minulla olisi joskus oma bändi!