CD: HORSE FACE DOGilta energiapommi numero kaksi
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HORSE FACE DOG

LEVYarvioHORSE FACE DOGin kakkoslevy Sole Survivor  tylyttää, kiusaa ja pihtaa, mutta sanoo sen oleellisen. Minkä The Sultans tekee bluesille, sen  tekee tämä kolmikko rockille.   Biiseissä on torniolaista ehdottomuutta, minimalismia ilman krumeluureja.

Sole Survivor on villin erämaan kutsu. Nokian saappaissa kahlataan suossa, ei knapsuilla, eikä  näytetä rusketusraitoja Palm Beachillä. Machosti mennään metsään, mäntyä kaatuu ja luotien laulu soi.

Esikoiseen verraten kitaristi-laulaja Andy Lindholm löysäilee pikkusen  enemmän kielenkantoja soittimestaan. Corrupted to the bone-biisissä kitara kirmaa Piratesin Mick Greenin malliin, mutta öljytyintä jälkeä syntyy Killing business-kappaleessa, jossa on vaikutteita veljesyhtye Greedy Pigiltä.

Voimatrion rytmimylly, Timo ja T. Rebel, on kaiken perusta ja levyn iskevin  jytky on Pain bottle up, joka  on sekoitus  Lemmyä, George Thorogoodia, Big Figurea ja MC5:ia.

Puoli tuntia täystuhoa ja  headbangers-meininkiä. Nautittava vähintään kerran päivässä! Se pitää  pomminvarmasti kesäflunssan loitolla.

Livenä HORSE FACE DOG on nähtävissä ainakin Ruka Bear Run-tapahtumassa Kuusamossa  7.8. ravintola Zonessa, mutta varmasti jo sitäkin ennen.