BIO HAPARANDA esittää muun maailman kanssa KISS-konserttispektaakkelin

kissrocksvegas

Legendaarinen Kiss valtasi Las Vegasin Hard Rock-hotellin lavan marraskuussa 2014 yhdeksän massiivisen konsertin ajaksi, ja nyt fanit voivat kokea hurjan spektaakkelin myös elokuvateattereissa ympäri maailman toukokuun 25. päivänä.

Suomessa Kiss Rocks Vegas nähdään Finnkinon toimesta Suomen suurimmilla paikkakunnilla Helsingistä Ouluun, mutteivät  pohjoisen fanitkaan jää ilman elämystä, sillä sen  tarjoaa  muun maailman kanssa  Bio Haparanda. Esitys alkaa Haaparannan Folkets Husin teatterissa klo 20.00 Suomen aikaa ja ovet aukeavat klo 18.00.

Legendaariselta konserttitapahtumalta on syytä odottaa taivaalle asti ulottuvaa liekkimerta, korvia huumaavaa meteliä ja muutamaa veripisaraakin!

Kiss on tunnettu mielikuvituksellisista lava-asuistaan ja kasvomaalauksistaan. Sen showhun ovat aina kuuluneet kaikenlaiset sekopäisyydet kuten tulennieleminen, veriroiskeet, savua syöksevät kitarat, ilmassa leijuvat rumpusetit, panssarivaunut  ja paljon pyrotekniikkaa. Kissin perustivat New York Cityssä vuonna 1973  Paul Stanley (laulu, kitara) ja Gene Simmons (laulu, bassokitara). Konsertissa  heidän lisäkseen lavalla nähdään Tommy Thayer (kitara, laulu) ja Eric Singer (rummut, lyömäsoittimet, laulu).

90-minuuttisen konsertin lisäksi nähdään bändin jäsenien sekä tuotantoryhmän haastatteluja ja pääsemme näkemään kulissien takana, miten Kiss Rocks Vegas toteutettiin.

Bio Haparanda: Kiss Rocks Vegas 25.5. klo 20.00. (Suomen aikaa)

LIPUT: http://www.tickster.com/sv/events/xy14gp1xe9x94fu/2016-05-25/kiss-rocks-vegas