BILLY BRAGG kesäkuussa Luulajaan

BillyBragg

Punk-kauden suuri protestilaulaja, vasemmistoaktivisti ja rakkaustrubaduuri brittiläinen Billy Bragg esiintyy Luulajan Kulttuuritalon pienessä salissa torstaina 12.  kesäkuuta klo 19.30. (r.a.)

Billy on 30-vuotisella urallaan tullut tunnetuksi uniikilla sekoituksella folkmusiikkia, punkkia ja protestilauluja. Hänen tunnetuimmat laulut ovat Sexuality, Handyman blues, The Milkman of Human Kindness ja Levi Stubb´s  tears, mutta  parhaiten hänet muistetaan varmasti  laulustaan A New England, josta Kirsty MacColl sai suuren hitin vuonna 1985.

BillyBragg2.gifEnsilevynsä Life’s a Riot with Spy Vs Spy mies julkaisi 1983 ja uusin Tooth & Nail ilmestyi vuosi sitten. Levyllään hän pohdiskelee elämää ja tekojaan ja sekoittaa musiikkinsa peruselementteihin myös soulia ja countrya. Billy on sanonut uuden levynsä olevan sukua vuoden 1998  Mermaid Avenue-kiekolle, jonka hän levytti Wilcon kanssa.

Tooth & Nail- levyn  tuottajana on toiminut  Grammy-palkittu, Joe Henry, joka on aiemmin  työskennellyt muun muassa Solomon Burken , Elvis Costellon ja Hugh Laurien kanssa.

Braggin laulut  pysäyttävät ja pakottavat  kuuntelemaan. Tänä vuonna 57 vuotta täyttävä artisti tulee lähelle vähäeleisesti ja täynnä lämpöä, niin kuin aina.

LIPUT: http://www.ticnet.se/event/313777