Bändilegenda KASEVA Tervolan Maaseudulta Käsin-messuille

Vanha mies, Tyhjää, Stripteasetanssija, Pena ja Kun maailma elää. Siinä muutama Kaseva-yhtyeen tunnetuimmista 1970-luvun hiteistä, jotka vieläkin soivat usein radioaalloilla.

Kaunista stemmalaulua ja tarttuvia melodioita Beatles-tyyliin. Ei mitään jeejeetä, vaan poppia suomalaisittain bluesreunuksin.

Kaseva esiintyy sunnuntaina 27. elokuuta noin klo 15.30 Tervolassa Maaseudulta Käsin-messujen yhteydessä sopivasti pari päivää sen jälkeen, kun kauppojen hyllylle on ilmestynyt Kasevan uutuusalbumi Tänään ja Eilen.

Yli 30 vuoden odotus palkitaan, sillä levyllä on mukana neljä uutta ennenjulkaisematonta kappaletta, Mikko Jokelan ja Asko Raivion kynästä, jotka on purkitettu Mika Sundqvistin MSL-Studiolla Kihniössä. Plus uusia livetaltiointeja vuodelta 2017 sekä suurimmat hitit.  

Kasevan ensimmäinen aktiivikausi käsitti vuodet 1974–1982, jolloin yhtyeeltä ilmestyivät albumit  Silloin Kun, Kun Maailma Elää ja Meidän Huoneessa, joista kaksi viimeistä tuotti, hienoista sovituksistaan tunnettu Otto Donner.

Yhtye hävisi parrasvaloista kahdeksikymmeneksi vuodeksi, kunnes  palasi ja esiintyi täysille  konserttisaleille.

Nykyisin Kasevan johtaminen on kitaristi-laulaja Mikko Jokelan harteilla, sillä toinen johtohahmo,  Asko Roivio menehtyi vuonna 1989, mutta laulu helää kuten ennenkin.  Ennakkotietojen mukaan arvokkaasti harmaantuneiden kivikasvojen  herkkyys ja karisma on vain entisestään jalostunut.

Toistaiseksi Tänään ja Eilen- albumilta on julkaistu kesäkuussa makupalana sinkku  Miljoona Spotifyissa. Muut levyn ennenjulkaisemattomat laulut ovat
Baby, baby, Aamuyö ja Väsyneet jalat. Lisäksi levyllä ovat mukana taltioinnit hiteistä Kun maailma elää, Tyhjää, Stripteasetanssija, Mari, Vanha mies ja Pena ja livepoiminnat kappaleista Silloin kun  ja Naula läpi pään.

KASEVA: Mikko Jokela – 12-kielinen kitara, laulu, Jouko Järvinen – basso, laulu, Nils Jokela – rummut & Tommi Kekoni – kitara, laulu

Kuuntele Miljoona-single tästä linkistä

 

Etusivu – Maaseudulta Käsin Messut