ARTTU WISKARI ja KARI PEITSAMO tähdittävät Pyhän Winter Unplugged-tapahtumaa, Sleepy Sleepers ei tulossa!

Pyhä Winter Unplugged tuo jälleen  29. 1-1. 2. 2015 tunturiin joukon Suomen nimekkäimpiä artisteja! Mato Valtosen johdolla taiteellinen työryhmä on suunnitellut jälleen viihdyttävän ohjelmiston. Tapahtumapaikkana on hotelli Pyhätunturi ja housebändinä tuttuun tapaan SVY solisteinaan Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmasta tutut Sami Pitkämö  ja Johanna Försti.

Talven keskelle  Pyhätunturin upeisiin maisemiin saapuvat myös Arttu Wiskari, Jannika B, Kari Peitsamo, Samuli Sirviö ja tietenkin kitaravirtuoosi Marzi Nyman. Mukana tunnelmoimassa myös Radio Nova.

Ohjelma päivitetään sen tarkentuessa. Kuitenkin järjestäjän edustaja Pasi Kuusjärvi kertoo, ettei syyskuussa comebackin tehnyt Sleepy Sleepers ole tulossa Winter Unpluggediin, vaikka niin on huhuttu ja tapahtuman isäntä Mato Valtonen sen riveissä vaikuttaakin.

– Sliipparit eivät esiinny myöskään kesällä Pyhä Unplugged-tapahtumassa. Mato haluaa pitää nämä asiat erillään. Tällä hetkellä hän keskittyy etelän keikkoihin ja kirjoittaa kirjaa Suomi-rockin kapinallisista, kertoo  Kuusjärvi ja paljastaa, että tulevan kesän Unplugged-artistit julkistetaan tulevassa talvitapahtumassa ja luvassa on kaikkien kovin kattaus.

 Torstai 29.1

21:30  Jannika B, Samuli Sirviö ja Sami Pitkämön orkesteri feat. Johanna Försti ja Marzi Nyman.

Perjantai 30.1

21:30 Teleks ja Sami Pitkämön orkesteri feat. Johanna Försti ja Marzi Nyman.

Lauantai 31.1
21:30 Arttu Wiskari, Kari Peitsamo  ja Sami Pitkämön orkesteri feat. Johanna Försti ja Marzi Nyman.