ARJA SIPOLA: Kesäsinkku YouTubeen! Eeva Pärlana kesäteatterissa! Keikka kotikylässä!

Arja kesäteatteriporukan ympäröimänä (kuvat: Johanna Mattila)

Kesäkuun alussa julkaistu Arja Sipolan Sinun omasi-versio, kunnianosoitus hänen yhdelle nuoruudensuosikille Tamara Lundille on otettu hyvin vastaan.

Arjan vahva ja tunteikas tulkinta ja soitannollisesti Men In Black-yhtyeen helmeilevän raikas päivitys on saanut osan kuulijoista herkistymään ja osan tanssikansasta toivomaan usein kappaletta radioaalloille kaikkien iloksi.

Muun muassa Radio Suomen Sekahaku-ohjelmassa kuultiin kahden muhoslaisen tarina ja toiveena oli Arjan Sinun omasi-laulu, jonka jälkeen juontaja Tarja Närhi, tuttu myös Seinäjoen tangotuomarina totesi:

” Kun taas ollaan etsimässä uusia tangokuninkaallisia, me tuomarit aina vikissään siellä kisoissa, että elämä ja tunteet pitäisi kuulua siinä äänessä, niin tässä ei ollut vikinän sijaa, kun ensimmäinen tangokuningatar Arja Sipola laittaa uusiksi Men In Black-yhtyeen kanssa uudella singlellä Sinun omasi.”

Kappaleessa vanha ja uusi kohtaavat tyylillä, kiitos Arjan, mutta myös taidokkaan Men In Blackin, joka muistetaan muun muassa kolmen vuoden takaa Jari Sillanpään 50-vuotisjuhlakonsertista Helsingin olympiastadionilta, jossa kemiläis-kaakamolainen yhtye sai vetää tunnin setin, kun isommat tähdet saivat tyytyä yhteen kappaleeseen.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=L_WHD6GGp3Y

Arjan ja Men In Blackin kesäsinkkua on toivottu paljon YouTubeen ja nyt toive on toteutunut.

Eikä tässä kaikki. Arja Sipola on nimittäin mukana myös musiikkipitoisessa kesäteatteriesityksessä Hullu Jussi 2 Torniossa, jossa hän laulaa Sinun omasi-laulun ja muitakin tuttuja ikivihreitä kuten Äiti, Idän ja lännen tiet ja Pieni ihmissydän.

Arja laulajatähti Eeva Pärlan roolissa

Anne Angerian ohjaama ja käsikirjoittama näytelmä kertoo kylästä, johon mahtuu niin iloa, surua, juoruja, ystävyyttä… ko rakhauttaki. Ennestään kokemusta Arjalla on näyttelemisestä Limingasta ja Simosta.

Hänen roolihahmonsa on laulajatähti Eeva Pärla, joka etsii poikaansa. Siinä sivussa hän antaa lemmenohjeita rikkaalle Eliakselle, jota näyttelee Jon Sebastian Säkkinen, joka tunnetaan Pohjois-Suomessa mainetta niittäneestä Kirka-tribuuttishowstaan. Arjan lisäksi laulua kuullaan myös Lapin tangokuninkaalta vuodelta 2014 Juha Alvarilta ja Pop & Jazz Konservatorio Lappian läpikäyneiltä Eveliinoilta, Halmeelta ja Kuusijärveltä, joten näytelmästä löytyy laulullista osaamista ja voimaa moneen lähtöön.

Näytelmän esityspaikkana on vanha tarunhohtoinen Tornion kaupunginhotelli, nykyinen Park Hotel ja esitykset ovat klo 18 (to) 28.6.,(ti) 3.7.,(ke) 4.7. & (to) 5.7. Lippuja voi tiedustella numerosta 040 3583300

Arjan laulua kuullaan lauantaina 30.6. myös  Arpelassa. Hän tanssittaa kotikylänsä väkeä Laren Baarissa.