Archie: TEEMU ROIVAISESTA tangokuningas!

TeemuRoivainen

Helsinkiläinen, entinen kellolainen Teemu Roivainen on uusi tangokuningas.

Hyvin kävi, sillä hän on tuore kasvo suomalaisissa musiikkikuvioissa ja kilpailuhan on tarkoitettu juuri hänenlaisilleen ponnahduslaudaksi.

Hänellä on ura edessä ja hän lähtee konkreettisestikin puhtaalta pöydältä, sillä hänen ensiesiintymisensä televisiossa esimerkiksi tapahtui Seinäjoen tangokilpailun yhteydessä.

Loppuvaiheessa vastakkain asettuivat, Hopeista kuuta tulkitsemaan, kilpailun kaksi parasta Teemu ja Leif Lindeman ja jälkimmäinen hävisi täpärästi 3-2. Teemun ykkössijalle asetti naistuomaristo: Arja Koriseva, Milana Misic ja Eeva Kontu, kun taas Ile Vainio ja Martti Haapamäki äänestivät voittajaksi Lindemania.

Ikävää on tietenkin, että niin kuin viime vuonna, Leif jäi kakkoseksi. Jos kansa olisi saanut päättää, voittaja olisi ollut toistamiseen Lindeman. Nyt hän sai puhelinäänistä huikeat 43% , mikä varmasti hänen mieltä lämmittää. Hänellä on vankka kansan tuki ja varmasti tanssipaikoilla yleisöä riittää.

Tuomareista Milana kommentoi vanhojen konkareiden (eli Sony-artistien) epäoikeudenmukaista etulyöntiasemaa muihin kilpailijoihin. Toivottavasti ensi vuonna tulee sääntömuutoksia. Käytännössähän nämä kansan tuntemat 2000 keikan Auraviihde-artistit vievät Teemu Roivaisen kaltaisilta ”untuvikoilta” finaalipaikkoja.

Viime vuonnahan valittiin konkari Kyösti Mäkimattila Varjokuvasta tangokuninkaaksi, silloin vielä vihreän Lindemanin sijaan.

Kauan eläköön siis uusi  kuningas Teemu Roivainen! Valtakunnassa kaikki hyvin, ainakin vuoden.

Ps: Rovaniemeläisen Jarkko Honkasen sijoitus oli viides.