Archie: Mikä ihmeen Rohki Band?
SeskaroRova4a

ROHKI BAND

archieMiniAjelin pitkästä aikaa Seskarössä. Toinen lempipaikka Kukkolaforssenin ohella Haaparannan puolella.

Kun ajan kyläraittia, huomaan, että elämää näkyy olevan aivan toisella lailla kuin talvisin. Joka pihassa useampikin auto ja joka puolella merkkejä Barn, Kör Sakta!

Etsin sopivan parkkipaikan ja ei muuta kuin taipaleelle.Pienessä idyllisessä kylämiljöössä on mukava lenkkeillä Uula-koiran kanssa. 

Kävellessä ympäriinsä pieniä katuja joka puolelta tunkee korviin musiikki.

Eilisen Öölifestin jäljiltä olin päättänyt antaa korvien levätä. Aluksi ajattelin, että se on levyltä tulevaa väliaikamusiikkia. Kuulen muun muassa Hepstarsia, AC/DC:tä ja Säkkijärven polkkaa. Aikamoinen blandning, mietin, ja sitten kuulen  jo taputukset.

SeskaroFolketsHusEi muuta kun suorinta tietä musiikkia kohti ja Folkets Husin sisäpihalla soittaakin viisijäseninen bändi. Seinällä julisteesta selviää, että kyseessä on ROHKI BAND, jossa pellaavat Paulus Savilahti, Andrea Nyberg, Anton Muskos, Rasmus ja Johan Rova.

Ehdin kuulla, kun yhtye soittaa vielä yhden kappaleen, Irwin Goodman -klassikon Ei tippa tapa ja täytyy sanoa, että minusta tulee kerralla Rohki Bandin fani.

Tämä bändi soittaa hyvin, mutta myös tuo eri musiikkityylien sekamelska, iskee heti kipinää.

Selviää, että bändi tulee Mataringista ja yhdessä on oltu vuoden verran. Jokaisella tuntuu olevan aiempaa musiikkikokemusta ja omia soolojuttuja. Auringonpistos tai ei, Rohki Bandiin palataan Väylän Pyörteessä taatusti.