ANTTI TUISKU ja Tornion vävypoika

TuiskuRoopeNuorisoidoleilla pyyhkii hyvin. Kuukauden päästä Rovaniemen pikkujättiläinen Antti Tuisku esiintyy kaksi kertaa loppuunmyydylle Helsingin Hartwall Arenalle ja  Robin täyttää pääsiäispäivänä Kemin Tervahallin.

Pitkän uran tehneen poppari-Tuiskun työ palkittiin kaksi viikkoa  sitten kolmella Emmalla. Aiemmin pohjoisen artisteista pöydän on putsannut yhtä tarkkaan vuonna 2006 vain Lordi. Antti osoitti epäilijöille lahjakkuutensa ja kykynsä uusiutua. Lisää ystäviä hän sai varmasti myös sympaattisesta esiintyymisestään teeveen Vain Elämää-sarjassa.

Antin ja Lordin lisäksi Lappi-lähtöisistä Emman ovat saaneet Markku Impiö (Vuoden tuottaja 1993), Jope Ruonansuu (Huumori-Emma 1996), Taikakuu (Iskelmätulokas 2000)ja Jukka Poika( Vuoden miessolisti & albumi 2012)

Antti Tuiskun  Peto Show saapuu Hartwall Arenalle 23. ja 24. huhtikuuta ja toisella keikoista on lämppärinä Roope Salminen ja hänen bändinsä Koirat.

Yhtyeen esikoisalbumi Madafakin levy on tällä hetkellä Suomen albumilistan ykkösenä ja tänään ja huomenna heidät voi nähdä livenä Lapissa, Taigassa 25.3 ja Hullu Poro Areenalla 26.3.

Yhtye nousi ihmisten tietoon megahitillä Madafakin darra, joka oli viiime vuoden kahdeksanneksi soitetuin kappale Suomen radioissa ja jota on striimattu lähes 7 miljoonaa kertaa Spotifyssä. Menestystä ovat saaneet myös laulut Tähdet kohdallaan, Pilkun jälkeen ja Voodoo (feat. Anna Abreu).

Paitsi laulaja Roope Salminen on myös tällä hetkellä kuuma tv-kasvo ja  seuratuin julkkis yhdessä torniolaisen juontajan Sara Siepin kanssa. Seurustelevan pariskunnan voi bongata ainakin Levillä, jossa todennäköisesti Tornion vävypoika tapaa ensi kertaa Saran vanhemmat.