ANTROLTA teknodebyytti linjalta Kemi-Berliini

Antron tänään ilmestynyt debyyttisingle Déjà Vu on jylhä, tummanpuhuvan konepohjan päälle rakentuva popbiisi. Teknoklubeilta ja NEROn tuotannosta vaikutteita saanut kappale suorastaan pakottaa kuuntelijan tanssilattialle.

Antro

Kemissä varttunut Samuli Antero Pesonen eli Antro laulaa kasvukivuista, vapautumisesta sekä ihmissuhteista ja tutustuu musiikin kautta itseensä. Antron esikuvia ovat muun muassa Lady Gaga, Christina Aguilera ja Sam Smith. Inspiraatiota Antro on saanut myös Berliinin klubikulttuurista sekä erilaisista avoimista ja suvaitsevaisista yhteisöistä.

Antro muistetaan omalla nimellään Idolseista, joissa hän oli mukana vuosina 2011, 2013 ja 2017. Viimeisellä kerralla hän selvisi semifinaaliin asti.

Artistius ja musiikinteko on ollut Antrolle kasvutarina ihmisenä. Rakastuttuaan teknoon Antro löysi itsensä vapaamielisiltä Berliinin klubeilta. Siellä hän viimein ymmärsi ja hyväksyi itseltään pimennossa pitämänsä seksuaalisuutensa ja sen, että hän kuuluu vähemmistöön. Tämän kokemuksen jälkeen Antro pystyi aloittamaan vaikeiksi kokemiensa asioiden käsittelemisen. Olemalla rehellinen itselleen hän toivoo antavansa samaistumispintaa muillekin.

-Jos saan helpotettua yhdenkin ihmisen elämää musiikin kautta, koen onnistuneeni, Antro sanoo.

Déjà Vu Spotifyssa.

Facebook: https://www.facebook.com/iamantro/
Instagram: https://www.instagram.com/iamantro/