ANDY McCOY sai töitä

ANDYvpPelkosenniemi-rockin ykkösnimi  kitaristi Andy McCoy on Amerikan Duudsonin Bam Margeran erikoisvieras hänen torstaina alkavalla Australian kiertueella.

Jackass-tähti ja suomalaisrokkari tuntevat toisensa jo pitemmältä ajalta. Andyn kuva on tatuoitu jopa Bamin käteen ja pari vuotta sitten Andy vihki Margeran ja hänen nykyisen vaimonsa Reykjavikissa.

BamM2Viimeksi näyttävämmin julkisuuteen Andy tuli syyskuussa 2013 SubTV:n Julkkis-Big Brotherin yhteydessä. Viime vuosina x-Hanoi Rocks on keskittynyt  lähinnä kuvataiteisiin ja jäänyt musiikillisesti auttamatta entisen yhtyekumppaninsa Michael Monroen varjoon, joka on tehnyt vuosi vuodelta parempia levyjä. Oma levy Andyn kohdalla on jäänyt pelkäksi puheeksi.

Hän on vieraillut muun muassa Flesh Roxonin ja Grease Helmetin levyillä ja Teflon Brothersin Heikki Kuulan Helsinginkatu-videolla, mutta ne eivät rockin historiaan jälkiä jätä.

Bam Margeran ja Andy McCoyn on tarkoitus keikkailla kesällä myös Euroopassa, jolloin yhtyeeseen liittyy The 69 Eyesin rumpali Jussi69.