ANDREW BLACK ja Slim Butler Trio keikoille myös etelään

ANDREWB5

Blueslogo2Kalottjazz & Bluesin Haaparannan Blues Night-keikan 26.6. lisäksi Andrew Black ja Slim Butler Trio esiintyy seuraavana iltana myös ravintola Valdemarin terassilla Rovaniemellä.

Silloin  kajahtaa kahden orkesterin voimin  seitsemäs Summertime Blues, jonka toinen esiintyjä on paikallinen Pepe Petranen Blues Band. Amerikkalainen Andrew Black soittaa myös trubaduurikeikan Kemijoen Helmellä sunnuntaina 28.6. klo 15.00 alkaen.

Rovaniemen visiitillään Black purkittaa lauluosuuksiaan Slim Butlerin tulevalle kakkoslevyllä ja osallistuu tiistaina iltapäivällä vielä (30.6.) Rovaniemen kaupunginkirjastolla  Talkin´ Blues-tilaisuuteen, jossa avaa autenttisen näkökulman amerikkalaisen bluesin menneisyyteen ja nykytilaan. Sanoin ja sävelin mukana ovat myös muusikko Jarmo ”Slim” Puhakka, läänintaiteilija Hannu Raudaskoski  ja erikoiskirjastonhoitaja Marko Niemelä.

Rovaniemeltä Slimin poppoon kiertue jatkaa matkaansa Tampereen Tullikamarin Klubille, jossa esiintyvät Mikko Löytty Trion kanssa 1.7. ja sieltä sitten Tammisaaren Bossanova Bluesiin, jossa ovat keikat 3. & 4.7.