ÄÄNESTÄ Vuoden kotimaiseksi blueslevyksi SLIM BUTLERIN Bad Intention!

SLIM BUTLER

Radio Suomen Bluesministeri-ohjelmassa on parhaillaan meneillään äänestys Vuoden 2016 parhaasta kotimaisesta blueslevystä.

Eniten bluesdiggareiden ennakkoääniä saivat kotimaisista Lapin blueskunkun Slim Butlerin  Bad Intention (SlimCuts), Tomi Leino Trion Hip Shootin’ (Homework) ja Honey B & T-Bonesin Time Was (Tuohi).

Käy antamassa äänesi  lappilaiselle bluesille! Finalistiäänestys on käynnissä Bluesministerin sivulla netissä sunnuntaihin 12.3.2017 klo 24:een asti. Sieltä voit seurata myös vaalin etenemistä  realiajassa.

http://yle.fi/radio/radiosuomi/ohjelmat/bluesministeriesakuloniemi/bluesministerin_vuosiaanestys/9456879

Bluesministerin äänestyksessä rovaniemeläislähtöinen Slim Butler on mukana toista kertaa. Hänen ensimmäinen pitkäsoitto Inner Blues oli ehdolla vuonna 2012  ja voittohan sieltä tuli.

Bad Intention on vielä vakuuttavampi kokonaisuus. Kisällinäytteen jälkeen  Slim jatkaa onnistuneesti kansainvälistä yhteistyötä. Laajan suhdeverkostonsa kautta kitaristi-laulaja ja lauluntekijä ja pitkänlinjan festivaalipromoottori  on löytänyt  biiseilleen sopivat esittäjät Andrew Blackin ja Tad Robinsonin, joilta taittuvat niin soul, funk  kuin rockikin ja tuloksena on maailmanluokan roots-levy.

Kuuntele pari herkkupalaa Bad Intention-kiekolta: Mean trouble  & Jumpin`Santa