ÄÄNESTÄ VUODEN 2012 LAPPILAINEN YHTYE!

Hämärästä Aamunkoittoon Pellosta

 HYVÄN VASTAANOTON SAANEEN ISKELMÄARTISTI-ÄÄNESTYKSEN INNOITTAMANA, SEURAAVAKSI VÄYLÄN PYÖRRE MUSIIKKIUUTISET ETSII VUODEN 2012 LAPPILAISTA YHTYETTÄ.

SAMALLA MITATAAN MYÖS RUOTSIN TORNIONLAAKSON BÄNDIEN SUOSIOTA ELI ERIKSEEN ILMOITETAAN MYÖS TORNEDALENS BÄSTA BAND 2012!

JOKAISELLA  ON YKSI ÄÄNI, ÄÄNESTYSPAIKKA LÖYTYY OIKEALTA JA EHDOLLA ON 16 NIMEÄ. LUETTELOSSA EIVÄT OLE LÄHESKÄÄN KAIKKI MERKITTÄVÄT VÄYLÄN PYÖRTEEN LEVIKKIALUEEN BÄNDIT, MUTTA ALAS VOI LAITTAA OMAN SUOSIKIN NIMEN JA SÄÄNNÖLLISIN VÄLIAJOIN ILMOITAN UUDET EHDOKKAAT.

BÄNDILTÄ TAI DUOLTA EDELLYTETÄÄN, ETTÄ AINAKIN YKSI SEN JÄSENISTÄ ASUU POHJOISESSA. SÄÄNTÖÖNHÄN ON AINA YKSI POIKKEUS JA SE ON TÄLLÄ KERTAA SONATA ARCTICA. VAIKKA TONY KAKKO TALOSTELEE MERI-LAPISSA, SONATALLA ON LIIKAA FANEJA MAAILMALLA, JOTEN MUIHIN NÄHDEN SILLÄ ON LIIAN SUURI ETULYÖNTIASEMA.

ÄÄNESTYKSESSÄ EI HAETA MYÖSKÄÄN VUODEN TANSSIYHTYETTÄ. ENSI VUONNA VOI ÄÄNESTÄÄ SITTEN MEN IN BLACKIÄ TAI SOUVAREITA. MUSIIKIN GENRET OVAT TYYLIIN ROCK, POP, SOUL, BEAT, FOLK, REGGAE, BLUES…

ÄÄNESTYSAIKAA ON KOLME VIIKKOA JA SE PÄÄTTYY RUNEBERGIN PÄIVÄNÄ 5.2., JOLLOIN PALJASTETAAN YHTYE-ÄÄNESTYKSEN TULOS JA ARVOTAAN VAPAALIPPU TORNION LAPLAND TATTOO WEEKENDIN (8.-9.2.) KAIKKIIN TILAISUUKSIIN.

TÄNÄ VUONNAHAN TATUOINTITAPAHTUMAN MUSIIKKIOHJELMA ON TAAS MESSEVÄN MONIPUOLINEN. PÄÄVIERAANA UMPITUNNELISSA ON KOVA KANSAINVÄLINEN NIMI, RUOTSALAINEN HARDCORE SUPERSTAR, JOTA LÄMPPÄRÖI PAIKALLINEN ULTIMATE PUNISHMENT MOBILE.

MELKOISTA HAIPAKKAA ON TIEDOSSA MYÖS KAUPUNGINHOTELLIN PUOLELLE, SILLÄ SIELLÄ RYSKÄÄVÄT JA JYYSTÄVÄT ROCK´N`BLUES`N`BOOGIE-HENGESSÄ KNUCLEBONE OSCAR JA GREEDY PIG.