Äänestä Sara Siepistä Juhannustyttö!

SaraSieppiJuhannus13ILSaraSieppijuhannus13isTorniolainen Sara Sieppi on molempien tämän suven iltapäivälehtien Juhannustyttö.

Hänestähän leivottiin  yllättäen Miss Suomi syyskuussa 2011, kun alunperin kruunattu Pia Pakarinen luopui tittelistä näyttävästi tv-showssa Korkojen Kera epäonnistuneen Miss Universum-kisan jälkeen.

Saralla mallina siis riittää töitä ja hän on pystynyt pitämään suosionsa hyvin, sillä kansillahan myydään lehtiä, eikä niihin ketä tahansa valita.

Sanavalmis, huumorintajuinen ja urheilullinen Sara on missiajan jälkeenkin ollut kysytty vieras kaikenlaisissa viihdeohjelmissa, onpa hän välättänyt luontaisia näyttelijän lahjojaankin musiikkivideoilla.

Sara on parasta mainosta Torniolle, mutta Matkailumessujen vetonaulana häntä ei ole vielä nähty. Kärsineekö rajakaupunki vielä traumoista, joita aikanaan aiheutti Tornion palkkalistoilla ollut pr-mies Jari Isometsä. Kukapa  olisi ammattitaitoisempi esittelijä esimerkiksi Iisakki Mustaparta-mallistolle?

Ilta-Sanomissa on äänestys kauneimmasta juhannuskansineidosta vuosien varrelta. Missien lisäksi mukana ovat muun muassa laulajat Anna Eriksson ja Marika Krook.

Tällä hetkellä ännestäneitä on yli 6000 ja äänestystä johtaa Sara (17%), toisena on Viivi Pumpanen(13%) ja kolmantena Lola Wallinkoski (10%)

ANNA ÄÄNESI TORNIOLAISELLE NAISKAUNEUDELLE: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288576041753.html

Väylän Pyörteen arkistosta poimittua:

Syyskuu 2011

Kesäkuussa 20 vuotta täyttäneestä Sara Siepistä tuli Miss Suomi yllättäen viikko sitten. Sieppi on jo jonkin aikaa asunut siskonsa kanssa Oulussa ja toiminut Lidlin kassana. Nyt edessä on kuitenkin muutto Helsinkiin, sillä Suomen kauneimman naisen titteli tuo varmasti lisää Saran kaipaamia mallin töitä. Ja jo marraskuussa hänellä on edessä myös Miss Maailma-kisa Lontoossa.

Lokakuu 2011

– Ensi viikonloppuna, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, olisi tarkoitus tehdä pikavisiitti Tornioon ennen Lontoon reissua, kertoo kiireinen Miss Suomi Sara Sieppi.

Nähdäänkö kaunotar kotikaupungissaan Hallituskadulla tai Kaakamon kylän raitilla Missi-Toyotan ratissa vai liikkuuko muulla kyydillä, sitä hän ei osaa vielä varmuudella sanoa.

Sara Sieppi on historian ensimmäinen torniolainen Miss Suomi. Kun hänet valittiin maamme toiseksi kauneimmaksi hän sai Torniosta kaksi keikkaa. Kun hänestä sitten tuli yllättäen Miss Suomi, esiintymistarjouksia ei ole enää kuulunut.

Ensi viikolla Sara Sieppi matkustaa Miss Maailma-kisaan. Sinne Alatornion Pirkkojakin edustanut neito lähtee urheilijamaisella asenteella: Teen parhaani ja katsotaan, mihin se riittää.

Tänä vuonna Miss Maailma-kisassa on mukana 120 maata ja tapahtuma on yksi maailman seuratuimpia ja tv-kuva leviää 168 maahan. Se kertonee jotain kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan.

Onko kukaan tullut esimerkiksi ajatelleeksi, että kun Sara Sieppi kertoo Miss Maailma-kisassa kotipaikastaan Torniosta, sen saattavat nähdä miljoonat  ihmiset?

Kukapa olisi siis parempi esimerkiksi Matkailumessujen Meri-Lapin osaston vetonaulaksi kuin Sara?

PS. Itse pyysin Saraa heti talkoilemaan tulevalle TornioHaparanda-CD-julkaisulle. Hän suostui oitis, mutta homma kariutui lopulta Artist Oy:n palkkiovaatimukseen.

Marraskuu 2012

Aikanaan Suomen rakastetuin ja menestynein missi Armi Kuusela karkasi Gil Hilarionsa kanssa Filippiineille ja hänen vanhempansa saivat lukea siitä seuraavan päivän lehdestä.

Ei siitä revitty sensaatiojuttuja, vaan rakennettiin satu prinsessasta, joka sai prinssinsä. Nyt elämme raadollisempia aikoja ja sen on saanut kokea myös vuoden 2011 Miss Suomi, torniolaislähtöinen Sara Sieppi.

Nykyään maskeerajaksi opiskeleva ja siinä ohessa malli- ja pr-keikkoja tekevä Sara yrittää elää normaalin 21-vuotiaan nuoren elämää, mutta se on mahdotonta. Jos ei keltainen lehdistö ole kintereillä, kulman takana vaanivat ihmiset vihjepalkkion toivossa.